Sunday, August 22, 2010

Skolstart...

Har en nervös dotter som börjar som börjar skolan idag. Så spännande för henne. Första dagen i en Svensk skola. Lycka till gumman!!!



5 comments:

Helen said...

Ja, jag tänkte faktiskt på henne imorse. Hoppas att det gick bra i skolan. Mimmi börjar först imorgon.

Jag ska försöka sammanföra Mimmi och Nathalie fram över, kanske fika tillsammans med Annica, eller något. Nu blir det ju en hel del fix runt pappas bortgång, men det lugnar väl ner sig så småningom.

Hoppas din magkatarr är bättre.

Kram!

Monica said...

Tack Helen, min mage är på bättringsvägen.
Det har gått hyfsat för Nathalie idag. Tyvärr fanns det nog ingen i klassen som hon klickade med.....de var väldigt "billiga" (kan man säga så...!!!?) tyckte hon....Nathalie verkar vara den enda nya i hennes grupp, så de har nog redan etablerat sina "kompis gäng" . Det var en tjej dock från Liberia som hängde efter Nathalie....som inte alls var hennes stil...hahahaha typen som pratar högt och mycket...men what to do. Det blir nog bra.
Skulle vara skitkul om hon och Mimmi kunde träffas. Det tror jag hon skulle tycka vore jättekul.

Sköt om dej! Stor Kram!

Annica said...

Hallå! Hörde att det gick bra för Nattan på skolan! Men svenska är inte ett lätt språk, fastän många ord påminner om eng.
Däremot så tyckte hon väl inte att eng.läraren var så bra på engelska. fniss!! lite roligt att få vara så duktig på ett språk!
Kompisar!!! det ordnar sig säkert med tiden!
Stora kramar!

ABTHEKID said...

Jag läste att du använde cosmelan för nästan 2 år sen. Var det värt pengarna? Jag vet inte om jag ska göra det eller inte :S

Monica said...

ABTHEKID!
Cosmelan var fantastiskt. Rekommenderar det verkligen.