Tuesday, April 28, 2009

Swine-flu & börsras.....

Ja, är det inte det ena så är det det andra och i detta fall både och!!!! Svininfluensan har nu hunnit sätta skräck över hela världen och vi håller andan för att det inte ska nå oss, var vi än befinner oss. Otäckt och oroväckande. Man kan inte göra annat än att följa utvecklingen. Och tydligen så har det rasat på börserna världen över med till följd av detta. Hmmmmmm när ska det bli lite good news kan man undra. Vet inte vad som hänt i Dubai, men det känns som den senaste veckan har varit väldigt dyster. Vi har haft kraftig nedgång på patient bokningar och kliniken har varit tyst och öde. Bara hälften av vad vi brukar ha....DET tycker jag är skrämmande. Själv har jag mått lite illa idag och haft kraftig huvudvärk och flera i praktiken har hostat och nysit (nyst...hur säger man...) och vi har retats med varandra...Shit har du dragit hit the Swine-flu eller vad??????? En av tandläkarna lyckades t.o.m grymta i samband med ett hostanfall.......God help us all!!!!



Hoppar över till något roligare nu......
Jag är LEDIG imorgon!!! Jipiii! Det blir kanske inte den roligaste lediga dagen i mitt liv (eller det kan man ju inte veta i förhand...) , men jag och Sam kör till Abu Dhabi imorgon bitti. Måste förnya mitt Svenska pass och det kan man bara göra på den Svenska Ambassaden som ligger där. 32 mil t/r.....Suck!
Vi stannar och käkar en god lunch på något ställe hade vi tänkt. Man får passa på och göra lite sightseeing i huvudstaden.....typ....och kanske kolla in nåt skojigt shopping mall. Det ska nog bli bra. Säkert blir det nåt material till ett blogg inlägg!

Nu väntar sängen! Sweet dreams!




2 comments:

Helen said...

Galna kosjukan, fågelinfluensan, och nu svininfluensan...var ska detta sluta??
Är det straffet för att vi behandlar våra djur så dåligt?
Man kan ju undra?

Hoppas att resan till Abu Dabi går bra, och att ni får en liten minisemester med rolig shopping och god mat!

Kram
Helen

Annica said...

Håller med Helen, vart ska detta sluta med alla konstiga djur influenser...illa illa. Hoppas ni får en trevlig tripp till Abu Dabi, förstår att du måste dit en till sväng och hämta passet också...eller det kanske dom fixar på en gång!!??
Ha det bra, Kram!!