Thursday, March 26, 2009

Countdown......

Till vaddå undrar ni förstås......Jo, om precis 48 timmar kommer Coldplay till Abu Dhabi och gissa vilka som har VIP-tickets!!!!????? Yessssss, hela familjen! Det är ju ett favorit band för oss alla och när biljetterna kom ut för ca 1 månad sedan var vi nog bland de första som roffade åt oss biljetter. Så vi drar till Abu Dhabi på lördag med en massa kompisar som också är stora fans. Det är Coldplays enda konsert i Mellan östern och sista stoppet för Viva La Vida -turneringen. Det ska bli SKIT KUL ju! Wohoooo och dessutom så är det ju Earth Hour så det blir lite "grönt" tema på hela showen. Vi är väldigt stolta för detta. Skriver mera om det efter konserten.




Har haft bus-mycket för oss den senaste veckan. Det har varit födelsedags firande utan dess like och Mors-Dag (den Arabiska versionen) och en massa annat på gång, så det ska bli skönt med helg nu och imorrn ska vi bara ladda upp oss inför konserten...typ låt-texter som måste inövas, stämbanden tränas och dansstegen övas....hahahahah just kidding! Men shit vad vi längtar. Nu har vi bara ett litet dilemma, det ska bli REGN! Det har regnat sen igår kväll och jag menar REGNAT....det har öst ner och haglat t.o.m . Vi hade även en kraftig åsk skur i natt. Temperaturen igår var 38 grader och det var snuskigt i samband med regnet. Värmen har smugit sig på oss och nu går det bara åt ett håll. Har som vanligt lite pics att visa. Från GN.



Peace!

5 comments:

Helen said...

Men du.., vilket ösregn..sånt är ni ju inte bortskämda med!!
Coldplay gillar vi också skarpt här hemma. Har jag inte berättat tidigare att Mimmi och Nils har biljetter till deras spelning i Stockholm i augusti?
Det klinkas även deras låtar på pianot då och då.
Ha nu en jättetrevlig helg, och så får du rapportera hur spelningen var.
Hoppas regnet tar en paus just då!
Kram
Helen

Monica said...

Nej har dom???? hur har jag missat det???!!!! Jag laser alltid din blogg......Kanske borjar bli senil. Kan tanka mig att det spelas en del coldplay pa pianot...det gors det har med! Rain or shine, det blir en upplevelse.
Kram

Hellen said...

Hu vilket regn!! Sånt vill man ju inte ha i Dubai, tur att jag inte är där nu ;-) Här hemma vaknade vi med 1 dm snö idag, och hur kul är det då????

Magnus möte gick bra, det är mkt hett ämne just nu. Aktuella ställen är USA och Dubai, vet inte vilket ställe som är hetast men M är het på båda. Jag är mest het på Dubai *hehe*
Sista dagen på jobbet nu innan helg, ska bli så skönt. Har redan jobbat ca 8 timmar för mkt den här veckan...Nästa vecka är det full fart igen.
Ha en underbar kväll på konserten, det kommer ju bli askul, jag är jätteavis!!! Krama familjen!!
HUG!!

Annica said...

Åhh, guud vad varmt ni har!! Redan den här årstiden nästan 40 gr., puuhhh. Så roligt med konsert, förstår att ni ser framemot det alla i fam. Själv har man bara lyssnat på enstaka låtar med Coldplay, inte en hel skiva, S får nog hämta hem en skiva med dom så man får lyssna ordentligt tror jag. Hoppas ni slipper regn, för det verkar som det regnat ordentligt när man ser bilderna, åh vilket hagel...ser ut som syltlökar. Här blir det en skotertur för jag och A i morgon, tala om kontraster till er, vi ska köra till grannarnas stuga i Pålberget och mysa på litegrann, grilla lite korv mm. Vi har väldigt mycke snö kvar, för det har varit -15 gr. på nätterna och minus grader på dagarna, så man behöver inte vara rädd att köra på isen. nu ska jag gå och laga mat, Anton kommer snart från gymet som han har börjat träna på, för sen ska han åka till stan på ungdomsgården där det är disco i kväll. Ha en jättebra helg nu hela fam. kram!!!!

Monica said...

Skoterutflykt minsann, va kul det låter. Ja, verkligen kontraster du. Just nu öser regnet ner och det blixtrar och dundrar som bara attans. Så Anton går på gym nu, trodde man var tvungen vara 16....
Disco jasså da....man skulle vilja vara en liten mus...hahahahaha
Ha en härlig helg ni med. Kraaaaaaam