Saturday, January 17, 2009

Lördag kväll


Tänkte bara titta in och säga Hej! Nu är våran helg slut och imorrn är det jobb som vanligt. Vi har haft en ok helg , lite sorglig bara. Imorse fick vi ett samtal från bekanta som sa att en vän till oss gått bort. Och som ni kanske vet så sker begravning i Islam inom 24 timmar så det blev begravning redan nu i eftermiddag. Bara män får vara med vid själva begravningen och kvinnorna samlas på annat håll och sedan kommer även männen dit. Det var en äldre herre som gått bort, men det gör ju inte saken mindre sorglig. Många tårar.....Rest in peace Hani!

4 comments:

Helen said...

Vad tråkigt! Döden är en jobbig historia. Hur man än vrider och vänder på saken så finns ju inte den döde kvar här på jorden och är det då en närstående så blir ju saknaden stor. En vän till mig, som miste sin pappa för snart 2 år sedan, saknar t ex att höra hans röst i telefonen och nu när hon fyllde år så sa hon att hans uppvaktning fattades, att det känns fel, på något vis, utan honom. *snyft*
Jobbar ni söndagar? Är det er första veckodag? Går barnen i skolan också?
Ha en bra dag!

LYCKLIG MOR said...

så tråkigt! Börjar ju nästan gråta fastän jag inte känner Hani :-(
Kram!

Annica said...

Fy vad tråkigt! Ja, det spelar ingen roll om han var äldre, det är sorgligt ändå. I fredags skulle min svärmor Bibbi ha fyllt 65 år, alltså pensions ålder, man blir ledsen då man tänker på att hon inte fick vara kvar bland oss, denna hurtiga och glada människa, tänk att det är 7 år nu i april sen hon dog...tiden bara rasar iväg.
Idag har vi varit riktigt duktiga hela fam., jag och A har varit och pantat burkar och flaskor, kastat en hel bil full med skräp, städat garaget och Stefans snickarrum, känns skönt. Nu kommer grannarna hit, så jag ska gå och vara trevliga med dom.
Kram till er alla

Monica said...

Japp döden är verkligen en jobbig historia. Så Bibbi skulle ha blivit 65 år bara.....Usch va sorgligt att hon inte fick va med längre.Japp Helen, vi har helg Fre Lörd här. Konstigt eller hur....