Thursday, December 25, 2008

Julafton....


God Jul allesammans! Här kommer lite bilder från vårat Julfirande igår. Tyvärr blev det inga bilder på den goa maten.....alla var för hungriga för att bry sig om att ta kort! Vi hade i alla fall kalkon, köttbullar, potatis mos, gravad lax, kall skaldjurs paj, varm purjolöks paj, rostbiff, potatis sallad, små korvar, spenat/get ost sallad m moonblushed tomatoes (Nigella) , ägg halvor med stenbitsrom, veg köttbullar till Nat, gott bröd och massa goa ostar. Hade även gjort cheesecake och fransk choklad kaka........Alla var nöjda.

På korten nedan är det då Sams systers söner och deras fruar och barn. Tomten är Nat's och Anth's tremening......han har haft denna roll i flera år nu och tycker det är årets höjdpunkt typ....



Idag har vi bara slappat och njutit av Julstämningen och alla klappar. Skönt att kylskåpet är fullt med rester.....då slipper man tänka på matlagning! Ha en fortsatt mysig Jul.


Peace!

4 comments:

Helen said...

Vilket julfirande!!! Massor med god mat. Gjorde du allt själv? Hos oss brukar vi ha knytkalas och dela upp maten mellan oss, för vi har alltid varit hos oss tillsammans med min mamma och pappa, Lars´mor och far och hans bror med familj. I dag blev det surströmming som motvikt till all julmat. Gott!
Ha en fortsatt trevlig ledighet.
Kram
Helen

Monica said...

Suring! Guuuuud va smarrigt! Knytkalas ja...det är inte så vanligt här. Bjuder man så bjuder man på allt....Jobbigt, men vi har rutin. Vi fuskade lite i år och beställde en färdig kalkon, det var toppen. Hade helt enkelt inte tid.
Kram

LYCKLIG MOR said...

Hej :-)
Eran jul verkade ju ha varit jättelyckad, så skoj!
Och vilken mat :-o Mums!
Jättekul att se alla fina bilder från er julafton, alla såg så glada och nöjda ut.
Vi hade det också superbra hos mor och far, jättegod mat, fina klappar med tomte och allt :-)
Kram kram kram...

Annica said...

Hallå!!! Fina bilder från julen, ni verkar ha ätit gott och tomten verkar ha hittat hem till er också.
Idag har vi tråkigt väder med mycke regn, tråkigt man kan inte ens gå ut och titta på affärer. Men nu har det faktiskt slutat, men vi ska ändå gå närmast till och äta tidig middag, alltså här på hotellet. Jag har faktiskt shoppat en jätte fin väska i förrgår, jag är jätte glad över den, letat väska länge(är väl för kräsen). Annars är det mest turist tjafs som dom säljer här på affärerna, blir nog inte nåt mera shoppande.
Gott slut och ett Gott Nytt år till er alla från oss, Kraaaam!!