Thursday, November 27, 2008

Som jag lovade....

Lite bilder från mitt jobb......




Den översta bilden är min vy från baksidan av receptionen där jag sitter och de andra bilderna är från det ena väntrummet som vi har nere. Kunde inte ta så mycket bilder för vi hade patienter uppe så det sparar jag till en annan dag. Ska även ta från utsidan. Kan ju vara skoj att se hur det ser ut.......












Nu blir det en tripp till IKEA.


Ha en mysig Fredag.

Kram

4 comments:

Hellen said...

Så fint kontor har inte vi i allafall. Och ingen som kommer med kaffe åt oss heller :-) :-)

Ikea..vad härligt det låter...själv så har jag en riktigt jobbig helg framför mig...vi ska ju tömma och städa lägenheten...det är ju aptrist att städa!
Kram kram

Helen said...

Vad fint det såg ut på ditt jobb.
Stilrent!!Jättekul att få se lite bilder från Dubai, fortsätt gärna med sånt.
Hoppas ni får en skön helg!
Kram
Helen

Annica said...

Vilken snygg och stilig arbetsplats du har, roligt att få se lite bilder. Är dom lika snygg personalen som jobbar där ???
Ikea... ska snart dit till Haparanda. Följer med A-K, Roger, och Sune, blir nog släp dit,A-K och R ska köpa en stor byrå.
Skulle vilja köpa en ny säng, men det är avslag från han som jag är gift med. Ska försöka hitta på nåt annat som är riktigt stort, nu när dom har släp...kanske nya soffor, nej skämt å sido, det är väl bra om man kan handla så lite som möjligt, billigast så.
I morgon ska vi åka iväg till gymnasie skolan här i Pite, dom har öppet hus för alla 9or, det blir nog några tim. där kan jag tänka mig.
Ha en sköööön helg, Kram

LYCKLIG MOR said...

wow! Verkligen en kanonfin arbetsplats! Förstår att du trivs :-)
pst,Jag gillar den röda texten ;-)