Saturday, September 6, 2008

Why so serious.....

Wow! Nu har vi äntligen sett den nya Batman filmen "The Dark Knight". Vilken höjdare! Den är ett måste, om inte redan sett den.

Natti natt!

3 comments:

Hellen said...

Oj, Oj, ny design nu igen! Nice!!
Här är det trött söndagsförmiddag, vet dock inte vart tröttheten kommer ifrån! Igår så ösregnade det hela dagen, vi var och beställde garderober till hallen. Lumi-systemet med skjutdörrar i aluminium och spegelglas. Ska bli gött att få iordning helt där nere snart. Sen var vi och provkörde en ny tjänstebil åt M. Det blir en volvo v70 2,5 Flexifuel (etanol), den ska beställas under den här veckan för vår andra tjänstebil går ut snart. Sen gjorde vi inte så mkt mer igår, jag sov och så såg vi på två DVD-filmer.
Eller jo förresten, jag gjorde en äppelpaj...så gott! Hörs snart igen!
KRAAAAAAAAAAM

Annica said...

Måndag igen! Veckorna går fort. Fint du har gjort på din blogg! Så ni har sett den nya Batman filmen! Stefan tog hem den igår, hade inte tänkt se den(har inte sett dom andra filmerna heller)men då du skriver att den är sevärd så måste jag väl se den då. Han har dessutom tagit hem 2 avsnitt av Prison Break säsong 4, jiiipppii, gud vad man har saknat. I helgen har det varit fullt upp, lill David har sovit här en natt(A-K och Roger till Ikea) och igår så hade A fotbolls match och var linjedomare på 2 matcher på kvällen. Vi har fantastiskt höst väder här hemma nu, strålande sol som verkar ska hålla i sig. Nu ska jag hänga ut en tvätt sen blir det nog att torka lite fönster. Hoppas det går bra med fastan för er, kram

Hellen said...

Jaha, här var det länge sedan det blev en uppdatering ;-) ;-) :-D :-D
Hoppas allt är bra med er! Kram