Sunday, April 20, 2008

Hellen & Bruce, Bruce & Hellen.....


Nya, super-trevliga vänner,träningsvärk i skrattmusklerna (!!!!!!) god mat, gott vin och lite shopping...Ja det har varit min vecka. Kan det bli bättre?!! Saknar er redan Bruce & Hellen! Guru Bruce fick till det så bra när han sa...Det här är INTE sista dan på resan utan den första dan på nästa resa...hahahah eller hur?

Kan inte fatta att ni är tillbaka i Sverige nu och spelar golf redan! Vi satt ju tillsammans igårkväll och åt middag tillsammans. Otroligt!
Jag bara MÅSTE bara berätta vad som hände mig inatt, bara föratt jag skulle vara annorlunda och äta pasta istället för pizza (som ni andra) ....

Ink spaghetti.....hahahahahahah (nu fick jag en anledning att lägga ut denna fina bild..)


Jag vaknade alltså med blåsor på hela benen och ryggslutet!! Snacka om allergisk reaktion. Jag har aldrig varit med om liknande. Det var bara att dra till Doktorn imorse. Fick lite medikament som ska trolla bort blåsorna. Skulle ha beställt Pizza som ni andra.....Men smarrigt var det ju! Stone Fire Pizza Kitchen Wohooooo!!!!

En tröst var ju den fina väskan som jag köpte i Outlet mall igår! Din var ju inte fy skam heller Helene, men jag tog ju ingen bild på den!!! Så ni får hålla till godo med min då. = ) Ser just att den var samma färg som Bläck spaghettin...svartgrön hahahahaha


Nu ska jag gå och värma lite Pizza som lill-Tony inte orkade äta upp igår....

Ha en bra dag var ni än befinner er.

Peace!

7 comments:

LYCKLIG MOR said...

Snygg bläckfisk-väska :-D ("i min it")
Och hörruduru maten din såg ju god ut!
Det var väl värt utslagen på benen :-D!?
Men pizzan i bakgrunden så oxå nice ut! Sugen bler jag nu, men imorgon är det vägning och då ska jag bannemej ha gott når 1 kg har jag bestämt! ;-)
Så ingen pizza här inte.;-)
Vem är lillTony??????
Ja ni verkar verkligen ha haft skoj du, Hellen, Brucan, sampan, nattan, antan.....
Inte alls avis,inte alls! ;-)
Kram!

LYCKLIG MOR said...

Ursäkta alla stavfel ;-)
*trött*

Monica said...

Lill-Tony...ja, vem kan det vara????

LYCKLIG MOR said...

anTHONY :-D

Hellen said...

Men stackare, vilken natt du fick efter den goda maten! (jag har en bättre bild av din mat ;-), men jag glömde ta av min pizza!!! )
Hoppas utslagen och klådan har gått över nu!
Tack än en gång för en supertrevlig vecka i Dubai, längtar redan tillbaka trots att det är riktig vår här nu. Det spritter i träden och vitsipporna blommar. Vi satt faktiskt ute och både fikade och åt lunch på jobbet idag, det är mysigt. Idag så fick det bli en räksallad, åt så mkt gott på semestern så nu får det blir lite hårdkörning. Har packat med mig träningskläderna till Karlstad nu så det finns ingen anledning till att inte gå ut och springa nu :-)
Skriver mer imorgon!
Kram till er alla!

Magnus (Bruce) said...

Hoppas utslagen och klådan har gått över nu. Inget kul att få sånt av en så läcker maträtt.

Hellen är i Karlstad idag och jag är i Eskilstuna efter ett kundbesök i Kungsbacka! 52 mil i bil idag. I förrgår var vi ju i Dubai! Vilken GlobeTrotter man är va? Hade kännts bättre att stanna kvar i Dubai.

Lite tråkigt dock att vara på hotell utan Heléne speciellt som det är vår förlovningsdag idag. men hon har ju ett tålamod som är beundransvärt. Vi ses ju i Stockholm på torsdag i alla fall.

I morgon bitti drar jag tillbaka till Götet för nya kundbesök.

Vi hoppas verkligen att vi får träffa er i sommar. Ni är så välkomna att bo hos oss när ni kommer till Göteborg.

Ha det bra och krama familjen, men en speciell kram till Lill-Tony, eftersom vi har så mycket gemensamt!

Ha det!

//Bruce-Magnus

Monica said...

Men GRATTIS Helene & Magnus! Förlovningsdag minsann. Synd bara att ni är i olika städer!!!!
Ja, man kan verkligen kalla er båda Globetrotters. Helt fantastiskt...och här sitter jag framför datan och har inte kommit mig för så mycket sen ni åkte hahahah en tiktig latmask. Ok, jag åker ju skytteltrafik mellan olika doktorer och kliniker...det är ju en form av Clinic-trotting kan man säga! Jag ropade Hej för tidigt igår när jag sa att utslagen försvunnit. Skriver i min blogg om det nu! Suck! Javisst ska jag hälsa alla och krama Tony från dig. Din nya polare i Dubai. Hoppas verkligen vi kan ses i sommar. Det skulle vara awesome.
Ha en bra vecka nu och mys i Stockholm på Torsdag!
Stor kram