Monday, October 4, 2010

Mera skoj....

Såg en kul artikel i Bladet......


Så mycket kostar besöket till Ferrari World

Långa betalar mer än korta
Med drygt tre veckor kvar till öppnandet är priserna på entrébiljetterna till Ferrari World i Abu Dhabi klara.
Besökarens längd avgör biljettpriset. Alla över 150 cm får öppna plånboken mer.
Kl 19 på kvällen den 27 oktober slår Ferrari World, den enorma nöjesparken i Abu Dhabi, upp portarna. Besökarna väntas få en upplevelse utöver det vanliga. Vad sägs om en berg- och dalbana som gör 240 knyck, en flume ride i V12-motorer, racingsimulatorer och bana med nedskalade F 1-bilar för de yngre förarna.
Givetvis akompanjeras hela meckat av attraktioner av restauranger, kaféer och butiker under det 200 000 kvadratmeter röda taket som kröner parken.
Billigare för korta
Priset för en entrébiljett är 225 dirham (ca 442 kr) för besökare över 150 cm. Alla under 150 cm kostar 165 dirham (325 kr).
Premium-biljetter, som ger tillgång till en speciell lounge med förfriskningar och fler ännu inte offentliggjorda förmåner, kostar 375 dirham (ca 736 kr) respektive 270 dirham (ca 530 kr). Samtliga biljetter ger fri tillgång till alla attraktioner.
Öppnandet den 27:e ses som en tjuvstart. I december sker den officiella invigningen då hela parken blir tillgänglig för besökarna.



Peace!

3 comments:

Annica said...

Gud vad häftigt! Vi kommer till helgen! Det var inte så farligt dyrt om det ingår alla attraktioner i biljett priset! Det är självklart att det ska vara billigare för korta, dom får säkert inte åka allt på grund av längden...då är det barn vi pratar om.
Hoppas ni mår bra! Kram!!

Helen said...

Håller med Annica! Det är såklart i Dubai det händer sådana här saker.

Hur har ni det med värmen? Är det lika hett fortfarande? Tur att ni har möjlighet att svalka er i bl.a "Egypten" ;-)

Ha det gott, kram!

LYCKLIG MOR said...

Mån djö så coolt!