Tuesday, June 22, 2010

"Lär er att hantera värmen" ....

står det i tidningen idag. Jahaja.....så lätt då, när tempen stiger upp mot +50 grader!!! "Heatwave in Middle East no cause for panic" var rubriken. Tänker bara på de stackars gäst arbetarna som har utomhus jobb.....många som hamnar på sjukhus. Och i värsta fall kolavippar. Många fall varje sommar. Nu har vi dock en ny lag som gör att de i alla fall inte behöver jobba mellan 12-4 på eftermiddagen.

Drog hem före lunch idag. Har haft en irriterande huvudvärk sedan igår och turligt nog hade vi tillräckligt med personal så jag kunde gå hem. Jag bokade in mig för massage på eftermiddan och trodde att det skulle hjälpa, men icke. Jag och Anthony drog iväg ikväll på en simtur i en klubb som vi numera är medlemmar i , det var härligt...men huvudvärken vill inte ge med sig, bara lite! (har även tagit ett par tabletter)
Hursomhelst, ville bara bjussa på lite bilder från i helgen då vi checkade in en natt på Jebel Ali Beach Resort. Vi tyckte vi hade gjort oss förtjänta av det :)
Det var underbart. Och finns det något bättre än att frossa loss på ett Hotells frukostbuffe'???

Först lite bilder från dagens simtur som avslutades med en tur till Starbucks för en Frappuccino och den ligger mitt emot finaste moske'n i Jumeira.....






Och nedan ser ni vyn från balkongen på hotellet i Jebel Ali




















Efter en dag i solen var det mysigt att gå till Sport baren för en måltid och lite fotboll och mycket familje-fjant!!!






"-Dubbel hakor!!!! " utbrister Nathalie ....


Va!!!!! Vi!!!! Näää......ta om bilden igen snälla....!!!!



Sådärja!!! Bättre?!!!!!




Fisk....



....och en riktigt Brittisk pub-rätt....Svart peppar biff paj med potatismos och sås.......lite tungt kanske, men gött va re!!!!


Ok, ett litet tillägg....började skriva det här inlägget i förrgår, men hade inte tid att fortsätta så idag är det Fredag och helg. Väntar på att Nathalie ska vakna och sedan dra till Dragon Mart.
Sam är i Libanon i helgen. Bjuden på bröllop igen. Skönt att det inte är begravning nu igen...!!!! Det har varit lite too much på senaste tiden.
Jag kände inte för bröllop och inte att lämna barnen ensamma heller, så Libanon får jag ta en annan gång. Det är ju bara drygt 3 timmars flygresa och billiga flyg numera så vi kanske tar en tripp senare i sommar.
Ha en trevlig Midsommar allesammans! Drick inte för mycket snaps nu ;) eller skäm ut er runt midsommarstången...Små grodorna små grodorna....he he he
Peace!

6 comments:

Helen said...

Hej på er alla snyggingar!!

+ 50 grader??!!! Horribelt! Vi har + 23 idag och det är alldeles lagomt. Härligt att midsommaraftonen bjuder på så fint väder, oftast brukar det vara kyligt med regnskurar...

Så roligt att få kika på dina fina bilder. Hoppas att huvudvärken ger med sig.

Stor kram!

Helen said...

...glömde önska Glad midsommar, fast ni firar väl inte det...

Monica said...

Tacj Helen! Nej det går inte riktigt att fira här tycker jag...det krävs att man ska kunna vara ute....Huvudvärken har gett med sig, skönt. Nu ska jag i alla fall laga lite god mat och tänka på er alla därhemma som firar Midsommar. Kram

Annica said...

Låter fruktansvärt varmt med +50 gr.! Tror inte att jag vill uppleva det! Såg däremot alldeles fantastiskt ut, på eran hotellvistelse ni hade förra helgen...ljuvligt att få komma bort och bara slappa!
Snygga familje bilder!
Midsommar hälsn. från Öjebyn! Kram!!

Unknown said...

Tjenna mittbenna, Vad mysigt ni verkr ha haft. Alltid bra att åk hemifrån så att man kan ta nya tag .Vi har haft superfint igår och idag regnar det och åskar , men det verkar lätta nu , så ungarna leker ute i kojan. Jordgubbstårta till mellis;) Puss och kram till hela fämilit
Anquii

LYCKLIG MOR said...

Hej :-)
Du den där simklubben verkar ej gå av för hackor! Shit alltså! :-)
Åh det suger riktigt till i magen när jag tittar på bilderna, superfina! Så mysigt ni varkade ha haft det på hotellet. Asgarvade åt dubbelhakebilden :-D
Men du stackarna så varmt ni har det, oj oj oj...
Hoppas huvudvärken är borta nu.
Blir förresten inte klok på vad en Frappuccino innehåller, försöker googla men hittar inget vettigt recept (alla olika...) Hittade däremot en länk/diskussion om starbucks vara eller icke vara:
http://www.riktigtkaffe.se/showthread.php?t=1881
Jag har aldrig varit där så jag vet ej...
Ha de gott!!!!!!!!!!!!
Kram
(härlig vm-låten är, har aldrig hört den)