Thursday, July 9, 2009

Sim-Sala-Bim...

...och ett knäpp med fingrarna! Så lätt borde det vara att framkalla datumet tills vi åker på semester! Jag orkar inte 1 vecka till! Nu har telefonerna slutat ringa på kliniken och det är skrämmande lugnt. Dagarna masar sig fram i snigel fart och ingen har energi att påbörja nåt större projekt. Tur i alla fall att jag slipper sitta i receptionen de kommande veckorna. Tycker synd om tjejerna som ska vara kvar. Igår var det 95 % fuktighet och varmt varmt.....Det värsta är när man ska sätta sig i bilen efter en arbetsdag. Det är rena rama bastun. Man bryter nästan ihop innan a/c'n kommer igång.

Idag är det Torsdag och jag har ledigt idag istället för Lördag. Det är skönt. Har tänkt åka ut en sväng senare och kika på rean som är i full fart. Kankse hittar man nåt nytt till semestern. Annars har jag faktiskt tänkt köpa kläder i Libanon. De har lite annorlunda affärer och sortiment där. Och dessutom billigare.


Barnen sitter timme efter timme och spelar data spel och glor på tv...inte mycket man kan göra på sommaren här. De håller på att vara less.

Sam tar Anthony och kussen ut till Palm Island ikväll. Till Aquaventure Park i Atlantis Hotell. Klicka här om ni är nyfikna. De kommer att få det jätteskoj, helt klart. Bad, live DJ, fyrverkerier m.m. Jag avstår denna gången, men det blir fler turer. Kul att det hittas på aktiviteter på kvällarna nu när det inte går vara ute på dagarna.




Här kommer ett par sommar bilder från GN (lite annorlunda denna gång, mindre glamorösa!) :






En farm, som de vanligtvis ser ut härnere.





Kamel-herde.....av modernt snitt.




Inte alla som har torkställning eller tumlare hemma.





Siesta i skuggan av ett höghus.




Alla gillar väl Ice-Lollies! Kallt och gott!




En del orkar med värmen betydligt bättre än oss blekfisar. Pust!


Vi hörs!

Peace and Happiness!

2 comments:

Annica said...

Hallå!!
Oj, vad ni ska längta bort på semester från varm landet ni bor i. Inte roligt att bara göra inomhus aktiviteter, det blir man fort less. Häftigt det verkade där ute i Aquaventure park, hoppas att dom hade en trevlig kväll.
Fyndade du nåt på rean? I Stock-holm var det rea precis över allt, fyndade bara plagg på rea, billiga linnen och t-shirts, blus, 2 plagg från indiska. Älskar Indiska i stora staden, synd att man inte kan ta med sig lite större saker när man flyger hem. Idag har vi mulet men ganska varmt i luften, men nu har det börja små regna, känns som att det blir en slappardag idag.
Ha det bra, kram!!
PS. Häftig kamel herde på fyrhjulingen.

Monica said...

De hade det jättetrevligt på Aqua! Anthony var helnöjd och vädret behagligt. Nej inget fynd på rea.....tyvärr. Ja jag gillar också Indiska i Stockholm. Vi har bara H&M än så länge....
Låter bra med slappardag. Enjoy. Själv har jag ullt upp med saker som ska göras innan resan och jobbet givetvis...suck!
Visst var kamel herden lite tuff....hahahahah
Moderna tider!
Kram till alla