Wednesday, March 11, 2009

Alegria!

Måste bara berätta att vi var bjudna på en fantastisk föreställning av Cirque Du Soleil igår. Alegria. Tyvärr kan inte ord beskriva hur fascinerande det var. Vi såg denna annorlunda cirkus för 2 år sedan och det är en ära att ännu en gång få njuta av denna spektakulära show. Kolla in ett smakprov Här! (när ni öppnat sidan går ni längst ner i vänster hörn och klickar på filmkamera ikonen så får ni en liten video-snutt)
Måste medge att jag inte är en cirkus-fantast, men detta är ingen vanlig cirkus som ni kanske förstår. Det är otroligt maffig musik och en massa ögon-godis av alla kategorier.

Och här följer lite bilder som är tagna från....jo, ni gissade rätt, Gulf News....

















Gokväll!

3 comments:

Annica said...

Vilken fantastisk och ovanlig cirkus ni har varit på, tittade på video klippet, underbart! Hoppas ni mår bra allesammans och att lilleman i huset har blivit frisk. Ni går väl mot helg nu idag, vi ska åka till Boden på inneb. DM hela helgen, så vi vet vad vi gör, men det är roligt..ser framemot det. Nu ska vi snart åka iväg och handla.
Trevlig helg till er alla!! Kraaam!

LYCKLIG MOR said...

Men du hallå, shit så coolt! Det är annat än cirkus scott :-D!!!
Så roligt att ni är så kulturella, önskar att det fanns mera tid till annat skoj i livet än bara springa efter buspojke, jobb, sömn...
(men annars är det bra ;-))
Kram!!

Helen said...

Jag förstår att utbudet på trevligheter är större i Dubai än i lilla Ske-å.
Den cirkusen är ju världsberömd!
Måste ha varit en häftig upplevelse!
Det närmaste jag kommer cirkuskonster är när Alfons & Tristan bus-brottas och gör volter på hallmattan ;-)
Ha en skön helg!
Kram
Helen