Tuesday, February 17, 2009

Halva veckan kvar

Oj vad långsamt denna vecka drar sig fram.....Suck! Lugnt som bara den på jobbet och en dag känns som en hel vecka. Satt och läste tidningen (Gulf News) tidigare idag på jobbet och hittade en massa fina läsarbilder som jag gärna vill dela av mig med. Alla från olika delar av Emiraten. Enjoy!


































Den sista bilden är en ganska vanlig syn här. Trafik olycka som stoppar upp all trafik...hmmmm...inte kul när man bara vill hem från jobbet. 10 min kan dra ut till 1 timme eller längre. Mycket tragiskt.

Det hjälpte inte ett dugg att det kom hit en massa experter ifrån Sverige och försökte hjälpa till med trafik problemen här förra året. De åkte nog hem mer förbryllade än när dom kom hit. Det dör 1 person varje dag i trafiken i Förenade Arab Emiraten.....och då har jag inte nämnt skadade. Dystert men sant.


Nu är denna dagen slut. Sängen lockar.


Kram

2 comments:

Helen said...

Vilka härliga bilder! Men trist med alla olyckor i trafiken!
Hur gammal ska man vara för att få börja övningsköra/ta körkort hos er?
Ha en härlig dag!
Kram
helen

Annica said...

Roliga bilder! Kör försiktigt i trafiken! Fast ibland spelar det ingen roll om man är försiktig, då alla andra kör som dårar. Här har vi både förkylning och kyla som inte vill ge med sig, man får vara inne och pyssla på med annat.
Ha det bra, kram!!