Wednesday, January 7, 2009

Mmmmmm....!

Gokväll på er! Imorgon är det nån slags Palestinsk dag i barnens skola. Nathalie fick i uppgift att baka Cup-cakes i massor, så det har vi pysslat med nu ikväll. Viss ser de smarriga ut......Please try one!
Kram

6 comments:

Hellen said...

Jag kan offra mig på en av Nathalies cupcakes! En med rosa glasyr och smarties på, tack!! :-)
fast jag borde ju inte...jag har förresten börjat träna under jullovet. Har kört både spinning och ett pass som hette abs & buns (det var mage, rumpa och rygg) hade skit ont i hela kroppen igår men idag är det bättre. Ikväll ska jag testa ett pass som heter relaxyoga och imorgon är det party-spin, det blir kul. Här ska plockas några kilon, serru! Fast idag jobbar jag hemma och det suger lite i tarmen när man har så mkt godsaker kvar från julen i skåpen. Jag har ju så svårt att avstå lussekatterna, fast nu är dom gömda i frysen i källaren så det går nog bra idag i allafall. *hehe*
Hälsa hela familjen! Kram

Monica said...

Men Hallå där! Hårdträning minsann! önskar att jag kunde följa dina fotspår. Här vräker vi i oss som vanligt och skjuter träning på morgondagen. (här ryker det inga kilon om man säger så...)
Lussekatter ja...känsligt ämne...jag proppade i mig en senast igår och det finns mer i frysen....Dom e' ju sååå goda.
Nathalies Cup-cakes! De gick tydligen åt efter 5 min i skolan idag...det var kul att de var populära.
Nu ska vi åka på tidig middag till TEATRO!!!!! Det blir Sushi. Våra svensk/iranska vänner Kambiz och Maria är här i Dubai just nu och de måste vi passa på att bjussa ut dom. Det blir kul.
Big Hug till er båda!
Xx

Helen said...

Synd att cupcakes:en var slut, annars hade jag gärna provsmakat.Mums! Ja, inte är det lätt att låta bli när det finns godsaker hemma...Cypern-83, det var en riktigt härlig semesterresa, det! Vem vet, kanske det var du som hittade snäckan?!
Kram
Helen

LYCKLIG MOR said...

Oj så duktig du är på att blogga nu, jag ligger verkligen efter! ;-)
Jättefina bilder du la ut i förra inlägget, älskar lamporna på första bilden!!!!
Cupcakes :-o mums så goda dom såg ut!!! Och sååååå snygga!
Här håller vi på med dagisinskolning för fullt, det går bra :-)
Snart ska jag lägga M och efter det så ska jag njuta av nygjord äppelpaj (smulpaj) med lättvispad grädde :-)
Ni verkar ha det bra, krama alla!
Big hug!!!!

Annica said...

Hallå!! Vilka smarriga färgglada muffins liknande kakor, förstår att dom gick åt fort. Nu har man kommit hem från värmen och packat upp och börjat tvätta, det tråkigaste som finns när man varit iväg någonstans, blää. Kallt har det varit också, -19 gr. när man steg upp i morse. När S var till apoteket idag så gick jag in och handlade lite prylar på MIO möbler, bla. julsaker( låter sjukt va)en jätte fin Torpa ljusstake i vitt som dom hade satt ned rejält(har 2 gröna sen förut) 2 vita pappers jul stjärnor med silver glitter på, 2 ljus stakar, 2 porslins kulor som jag samlar på i vitt och blått, kändes skönt att få handla lite, för i Spanien var det bara skit grejor på dom flesta affärer, förutom i ett nytt shopping center där man inte passade in på någon affär....typ klänningar som kostade 7000 kr.
Hälsa alla, Kram

Hellen said...

åh....teatro...har inte ätit frukost än...men vad är en tallrik fil med flingor och apelsin värt när man tänker på teatros goda räkor...får väl unna mig ngt gott ikväll efter spinningpasset :-)
Kul att cupcakesen var så populära!! Kram