Wednesday, December 3, 2008

Nu har det kommit....

Regnet alltså! Bjuder på lite bilder som jag hittade i Gulf News.... det är trots allt en nyhet här!







4 comments:

LYCKLIG MOR said...

Fina bilder igen, men gud vad det regnar! :-0
Kram

Annica said...

Härligt med regn!! Ni kan behöva prova att få ta fram paraplyet, eller så kan man göra som dom på nedersta kortet, trä en påse över skallen, charmigt värre.
Vi har haft regn här i dag vi med, ishalka och 20 cm snöslask på vissa ställen, jag och S var på stan, han höll på trilla ur rullstolen flera ggr. efter gågatan pga. slasket. Nu ska jag förhöra A på eng., han har prov i morrn och idag har han haft matte prov.
Kram

Helen said...

Oj då, vad du har varit flitig på sistone, här hänger man inte med!
Jättekul att du är duktig på att kommentera på min blogg. Det uppskattas!!Kram också till Annica som kommenterar nästan alla mina inlägg! Ja, tänk att ni också bakar pepparkakor och lussebullar, trots att ni bor i ett så annorlunda land/klimat jämfört med oss...Själv tänker man Jul = snö och kyla!!
Har ni haft en katt ?
Vad hände med den?
Ha det bra i regnet!
Kram
Helen

Monica said...

A, men Gud va kusligt med ishalkan. Ta re lugnt nu så ni kan åka till Kanarie till JUl!!!!! Lycka till med proven!

H, ja visst är det kul med lite kommentarer på bloggen. Kul att nån ids läsa liksom!
Ja vi hade en Kisse i ett par år, Maximus. Sam fick frispel varje dag på allt hår och han hade lite temperament.....ja, alltså både katten och Sam hahahahah De gick inte riktigt ihop. Han var lite schizo tror jag...ena stunden gosig och andra stunden ville han bitas och klösas! Man visste inte riktigt var man hade honom.
Till slut adopterade Nathalies kompis honom. Han har det bra där, med 2 andra kisse kompisar. Men vi saknar honom skitmycket. Han höll oss underhållna. Han gav oss många roliga stunder, som katter djur alltid gör.