Wednesday, September 10, 2008

Jordskalv....

Fy tusan! Precis nu när jag satt och bloggade så började min stol att gunga lite lätt....i typ 30 sekunder. Jag trodde det var var för att jag kände mig lite trött och konstig i skallen av fastan! Men icke det. Sam ringde precis och frågade om vi kännt av skalvet!!!!!! Jag hoppade upp och tittade ut.....1000-tals människor stod ute! Det är dom som jobbar i skyskraporna förmodligen som blev lite byxis! Det måste ha svängt rätt bra för dom. Tur att vi bor i ett 8-vånings hus bara...och första våningen tack och lov. skriver mer om detta senare.

Peace!

6 comments:

Hellen said...

Men fyyy, vad otäckt!! Du måste hålla oss underrättade om ev efterskalv och skador m.m!
kram

LYCKLIG MOR said...

Mä! Vad hände?
Jisses! :-o

Helen said...

Oj, oj, inte kul!!! Är det vanligt med skalv i Dubai med omnejd?
Hoppas det inte händer igen!
Ja, nu lutar det åt att vi åker till Mallorca den 16 september. Hittills är det billigast(499,-flyg t/r per pers.) Vi har aldrig varit där, men jag vet att Annica tycker det har varit bra där, om du läser detta, Annica, kom gärna med något bra tips därifrån. Letar just nu boende via nätet...Spännande.
Kram
Helen

Monica said...

Det är inte ovanligt med små skalv här, men vi brukar knappt känna av dom. Men Iran har ofta och starka, så vi får deras efterskalv....
Lycka till med boendet på Mallorca. Det ska väl inte vara så svårt denna tiden på året hoppas jag.
Kram

Annica said...

Jordskalv!! Förstår att dom som jobbade i skyskraporna fort tog sig ut, måste kännas extra mycke i ett sånt högt hus, läbbigt!
Har varit på stan med systra idag en liten stund, blev väl inget speciellt handlat för nån av oss, lite tråkigt, men tydligen behöver man väl inget då, eller hur?
Så det blir mallis för er Helen nu snart, jag älskar mallis, men det är faktiskt 10 år sen vi var där, så mycke har säkert blivit annorlunda. Vi har varit en gång till Cala Bona och 2 ggr. till Alcudia ( älskar stranden på Alcudia). Jag tror att nån av dom här pittoreska bergsbyarna är nog nåt för dig i stället, men har ni barnen med så vill dom säkert ha nära till strand och bad. Lycka till med att ragga boende, det blir säkert trevligt.
Ha en bra eftermiddag allesammans.
kram

LYCKLIG MOR said...

Kram på er!
Cool låt! Hoppas ni mår gott!
Hug!