Wednesday, August 20, 2008

Öken-röra!

Nej, det är inget nytt, smaskigt recept som jag kommer med tyvärr.....det är all SAND jag pratar om på våra balkonger som liksom drivit in under de veckor vi varit på semester. Detta var jag då väldigt ivrig att åtgärda så snabbt som möjligt (don't ask why). Sam har investerat i en lång vattenslang som man kan dra ut himla smidigt och fint på balkongerna och jag splashade på hur mycket som helst.....tak, väggar, golv (bilar som stod parkerade nedanför balkongerna ...ooops!) , ja, det var hur kul som helst! Ja, ända tills det var dags att skrapa ihop allt vatten efteråt, flera centimeter stod jag och badade i. Nu till poängen med hela grejen, VATTNET FÖRSVANN ALDRIG!!!! 12 timmar har passerat och båda balkongerna liknar nåt i stil med sviterna efter en liten tsunami. En tragiskt sörja helt enkelt. Kul! Så nu sitter jag och inväntar en rörmokare som förhoppningsvis kan åtgärda detta. Nog om det utvändiga.

Inne är det knappast bättre. Nu tänker ni nog, men vaddå, kan det vara så komplicerat att komma hem från en semester!!!!???? Ja, det kan det faktiskt!
Resväskorna var uppackade på nolltid. Satte igång ett antal tvättar etc. Sedan var det planerat att jag skulle liksom softa och göra mindre projekt när andan föll på. Men Nathalie hade planerat annat. Skjutsning till polare (Anthony hängde på) och senare hämtning av alla tjejer och "-du förresten Mamma, alla ska sova över!" Okeeeeej! Inga diskussioner där! Och dessutom "-Mamma: We're starving!!!!!!" Jamen just det. Klockan tio igårkväll var det värsta pasta-fiestan i köket. No problems! Vid midnatt efter bädd-arrangemang, diskning etc så var man utmattad! Men vad gör man inte för sina barn!

Allt detta är ju barnsliga bagateller som ni vet. Man får skatta sig lycklig att man sitter här och skriver i denna stund. Har gråtit floder över flygolyckan i Madrid. Så tragiskt och hjärtskärande! Obeskrivlig känsla som sköljer över en när man ser bilder ifrån kraschen. Försökte med alla medel att hålla Anthony på avstånd från tv:n, han ÄLSKAR take- off och landningar, det är det roligaste han vet och det vill jag att han ska fortsätta gilla.

Klockan är nu snart 11.30 fm och brudarna sover fortfarande! Det ska det snart bli ändring på. Jag tänker sätta på lite härlig musik, högt, högt och börja ta itu med en gigantisk hög med kläder som ska strykas.

Skönt att vara hemma! Tack alla för en härlig sommar! Saknar er redan!

Peace!

(Men Hallå! Kommer aldrig rörmokarn????!!!!!!)

2 comments:

LYCKLIG MOR said...

Hej syrran och pastamorsan :-D!
Kul att läsa det du skriver!
Även om vissa saker är mindre roliga typ vattnet på balkongen (my god!hoppas det löser sig!)och jepp olyckan i Madrid! Hemskt! Har också gråtit floder!!! Tänk, för 1 1/2 månad sedan så var vi på Madrids flygplats...ja man vet aldrig vad som händer, när det händer om något händer....lika bra det! Jag sörjer med alla inblandade idag!
Life goes on (konstigt nog)....
Stryk på du, själv ska jag på mammadate strax.
Tjong, tjong!
Hug

Annica said...

Men hallå!!!
Redan ute och bloggar!Roligt för oss! Ni verkar ha haft fullt upp med allting redan första dan ni är hemma, kanske inte vad man har tänkt sig precis, eller hur? Vilket elände med balkongerna...hoppas att det ordnat upp sig nu. Äntligen har regnet här hemma gett med sig, man behöver då inte vattna sina ute krukor mer den här sommaren och hösten. Vi håller på att förbereda nu för avfärd till Arjeplog i morrn bitti, mor och far ska åka idag. vädret verkar ska bli hyfsat till helgen, så vi hoppas på lite mys och framför allt några firrar att ta med sig hem.
Vi får väl skicka lite bilder när vi kommer hem.
Ha en skön helg, ni skulle på middag i kväll, eller hur?
Vi saknar er redan vi också, kram från Öjebyn