Tuesday, June 3, 2008

Sommarlov!

Anthony kom hem från sin sista skoldag igår och han var en lycklig kille. Sommarlov till den 9:e Sept. Inte dumt! Hade lovat att hitta på nåt skoj och fira lite, så jag blev lite paff när han gjorde ett bubbelbad och satte på sig en ny pyjamas....Men vi skulle ju gå ut tyckte jag!!!!! Klockan var bara 11 på förmiddan!!! "-Vi kan väl beställa hem lite Sushi?" Sagt och gjort. Sushi blev det och en mysig hemmadag med spel och pussel och lite bus i Mammas säng! Det var hans ide' om firande. Charmigt! Happy Summer Holiday my boy! Love Love Love





Just ja...Nathalie! Klart att jag inte glömt henne! Hon var ute med polare hela dan igår och shoppade lite nya kläder och gick på bio. Ikväll ska hon på partaj hos en tjej kompis. Bara tjejer från skolan är bjudna! Det blir nog ös tror jag. De är ett härligt gäng.
Happy Summer Holiday to you tooo Habibi....(även om det blir Summer School..!)
Nu har nedräkningen till Sverige resan börjat ......

4 comments:

Annica said...

Nu bloggas det som bara den....man hinner inte med i svängarna. HÄRLIGT med sommarlov, han hade inte så höga krav med att fira in sommarlovet lilleman...det räckte gott för han att mysa på, charmigt!! Hoppas att Nattan får trevligt på partajet. Förstår att ni längtar till Sverige snart, anar att ni har varmt där hemma.
Anton har sin näst sista dag idag, dom är på utflykt hela dan med klassen, åkt med buss till Råneå som ligger ovanför Luleå. Han var sådär lagomt intresserad, dom skulle samlas 7.30, så det blev tidig uppstigning idag.
Ha en jätte skön dag, kram!

Monica said...

Ja, det känns skönt med sommarlov. Förstår att intresset var milt med klass utflykt till Råneå.... Vad tusan finns det att göra där..!!! hahahahh Har precis klivit av löparbandet....Saknar att vara ute och promenera. Vi runt 40-strecket nu. Ha en bra dag ni med! Kram!

Hellen said...

Gud, löparbandet...du är så flitig!! Va go han är, Anthony! Mysdag hemma för att fira sommarlov, härligt när dom inte begär mer! Kul för Nathalie med party med tjejkompisarna, kan tänka mig att dom har himla kul!!
Kram

LYCKLIG MOR said...

Tjoho och grattis Anthony till sommarlov!
Och hoppas hoppas snart Nathalie också får lov! :-)
Ser ut som ni hade mysigt :-)
Sushi, så gott! Gillar Anthony Sushi? :-o
Kramelikram