Monday, June 30, 2008

Resfeber


Då har kusinerna äntligen träffats....tyvärr har jag ingen bättre bild. Trevligt har vi haft ialla fall. Lite basket, bio, shopping och EATING! Och givetvis Hejade vi på Spanien igår! Så spännande match. Nu pysslar vi på här hemma och packar till Libanon resan. Onsdag eftermiddag pyser vi. Beirut here we come!

4 comments:

Annica said...

Vilka söta kusiner!! Åhh Tony i glasögon.. så söt och charmig, han passar i brillor. Hoppas att ni har haft en trevlig tripp till Libanon, kanske inte dröjer så länge till nästa gång nu, eller hur? I morrn bitti åker jag, Anton och A-K till stora staden i 2 nätter, bor på Hotell Continental mitt i smeten. Vi ska bara shoppa, äta god mat, och naturligtvis en sväng till grönan. Ha det gott!
Kraaaaam

LYCKLIG MOR said...

Nähä, inget bloggande här inte :-(
Väntar med spänning!
Söta dom är kusinerna!
Kramelikram

Hellen said...

Hej! Hur har ni det? Har ni börjat packa för sverige resan?
Vi har det bra här i Houston, nästan samma värme som i Dubai. 37 grader varmt, det är mest inomhus shopping som gäller. På lördag åker vi vidare till Boston, där är det väl lite svalare.
Har faktiskt fotograferat en hel del av mina shoppingprylar...mest till Filippa och Felicia :-) Ska försöka få ut bilderna på bloggen..nån gång mellan shoppingrundorna...hehe
Nu är det bara ca 1,5 vecka innan vi ses igen, det känns så kul att ha det att se fram emot när vi åker hem!
Hörs snart igen!
Kram

Monica said...

Har missat din kommentar....såg den nu precis. Skrev ett par rader i din senaste blogg tidigare, men det kanske du såg. Shopping, shopping minsann! Det är kul med nya affärer. Förstår att det var varmt i Texas. Varmt har vi med. Det ligger på ca 43-45 nu. Blä! Kollade in vädret i Sverige. ca 20 i stockholm, det ska bli så härligt!
Kom igen nu, fota fota fota och blogga när du har möjlighet. Enjoy your stay in Boston!
Big Hug!