Monday, June 23, 2008

Mycket nu....


Nedräkningen har börjat nu till ...ALLT möjligt. Om två dagar har Nathalie äntligen sommarlov! Och om två dar kommer dessutom barnens kusin till Dubai och hälsar på. (Med sin Mamma..)
Det blir spännande eftersom de aldrig har träffats förut. Kommer att bli super kul. De bor ju i Saudi som de flesta vet. Han är 2 år äldre än Nathalie och tydligen längre än Sam, så det blir en man som kommer , inget barn.....
När de åker hem så är det bara 1 dag kvar tills vi åker till Beirut. Den 2:a Juli. Vi blir där till den 8:e Juli. Så häftigt! Vi längtar massor. Och Hallå! Nattan har inhandlat KLäNNING till bröllopet!!! Okej, det blev ju ingen festklänning direkt, men passar fint till en 15-åring tycker jag. (Hon kommer att ha tights under...men det skiter jag i, vi har hittat en medelväg) Bilder kommer senare. Vad räknar vi ner till mera då...Jo, givetvis till Sverige resan! Just bokat inrikes biljetter. Norwegian blev det....ja, gamla FLYNORDIC. Det blir perfekt.

Nog om resor.
Jag och sonen har varit på stranden ett par timmar nu i eftermiddag. Så ljuvligt det var. Vi har haft sandigt och tragiskt väder i en vecka nu, men nu har det klarnat. Vattnet var perfekt. Det var även en härlig vind. Vi njöööt kan ni tro. Man vet ju inte hur vädret blir i Sverige!!!!
Det blir väl nån dag på stranden i Beirut också. Inget går upp mot att bada i Medelhavet tycker jag.
Nattans bästis från Iran är här och hälsar på nu, hon flyttade till Kanada förra året. De skrek när de såg varandra....Det var riktigt så man blev tårögd. De har saknat varandra massor.
Okej, nu ska jag stassa om. Vi är bjuden på middag till vänner.
Sätter in en bild på min Cheesecake som jag gjorde häromdan och även en matbild. Sam bantar nu så det blir mycket grönt och kött.





Den här kryddan ska ni inhandla om den finns där hemma. Supergod. Passar till sallader och wok m.m.


Peace!

5 comments:

LYCKLIG MOR said...

Goddagens :-)
Mä! :-O
Mån djö, så god den där cheescaken såg ut! :-O :-O :-O
Gäss plis! :-D
Så kul att Nathalie fick sig en klänning, säkert superfint!
Låter härligt med strandbesöket!
Ni kommer säkert att få det härligt i Libanon :-)
Den där kryddan har vi INTE i svedala, men Yes! Smuggla gärna hit en burk i sommar ;-)
Me like kryddor!
Värst vad jag var halvninternationell idag då :-D mån djö mån djö :-D :-D
Snart kommer ni!
Jippi!
För oss är det nedräking, 2 dar kvar till spain :-)
Kram

Monica said...

Viva espagna! Så skönt ni kommer att ha det. Skriver mer senare....som vanligt på utgående..Kram

Hellen said...

Åh...jag vill också ligga på stranden i Dubai...istället för i sängen/soffan i Romelanda!!!
Kul att ni hittade en klänning, ser fram emot bilder på hela familjen från bröllopet!! :-)
Kram

Annica said...

Hallå!!
Vilken smarrig cheesecake!Mums, vill smaka! Ni har mycke roligt att se framemot, Libanon resa och Sverige semester. Passa på och bada där hemma i Dubai, här hemma är det 11 grader och mulet ute idag, man kan väl säga att vädret har varit SKIT ett långt tag. Men ni brukar komma med fin väder så vi håller tummarna och längtar massor efter er. Här hemma har vi nu, från och med i morrn, Pite summergames fotbollscup, så det blir både arbetspass och fotbolls matcher. Kramisar, ha en bra helg.

Annica said...

Glömde!! Tar gärna en kryddburk jag också, alltid gott med nya kryddor.