Friday, February 8, 2008

Drrrrrrrrrrrrrrrrrr Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

MAN KAN JU Få NERVSAMMANBROTT FöR MINDRE! I en hel vecka nu så har de borrats och hamrats och spikats i våningen under. Från morgon till kväll. De håller på att renovera och öppna en ny restaurang. Ok det är ju positivt, men oljudet som kommer nerifrån är inte lika positivt. Har knappt varit hemma i en vecka nu, pallar inte soundet helt enkelt. Man får hjärtklappning och huvudvärk! Denne mardröm kommer att hålla på en vecka till! Nooooooooooooo! Har våldgästat mina vänner och försökt vara ute så mycket som möjligt, men ibland MåSTE man ju vara hemma........Hela vardagen har blivit lidande av detta och humöret har inte varit på topp.
Igår morse så bestämde vi oss för att fly fältet och åka låångt härifrån. Vi drog till Al Ain (närliggande Emirat, 10 mil från Dubai). De har en jättefin djurpark där som vi besökte. Det var verkligen värt resan tycker jag. Skönt att få komma bort från skyskraporna ett tag. Ska posta lite bilder senare idag. Det var då ingen brist på djur utbudet.....apor i alla former, giraffer, lejon, tigrar, pumor, jaguarer, flodhästar, zebror, vargar, strutsar, oryxer, pingviner m.m Vi gick i 4 timmar. När t.o.m tonåringar tycker att det var fascinerande så kan man ju säga att det var lyckat. Nathalie hade med sig 2 polare dessutom. Bilresan är ju meditativ i sig, ökenlandskapet är ju speciellt. Färgskiftande sanddyner och oaser. Kameler och dromedarer som spatserar i fjärran.......Underbart! Måste upplevas!
Nu ska vi kapp -spika med snubbarna i våningen under! Har köpt en garderob till Nathalie från IKEA som vi ska sätta ihop.
Kraaaaam

No comments: