Saturday, January 19, 2008

Väderprognos...lol

Tjenixen!
Allt finemang i Dubai. Två torra, men kalla, dagar sen sist. Många har jobbat järnet för att fixa till sina översvämmade villor m.m. men det verkar som det kommer mer tyvärr. Måndag och Torsdag till veckan ser det ut att bli blött igen! Oh no!
Det kommer att bli tufft i veckan med efterblivna läxor etc för barnen. Det var ju roligt med regn-ledigt så länge det varade! Det känns som jag repeterar mig, men vi har faktiskt varit på Cafe' Ceramique idag med och målat .....!!!! Vi har blivit beroende. Vi satt ute på terassen och hade det jättemysigt igen. Det var lite småkallt och molnigt, men vi hade byltat på oss tröjor och sjalar. Man vill ju passa på att sitta ute nu på vintern så mycket som möjligt. Om ett par månader så kommer ju hettan smygande igen.
Häromkvällen var vi på ett ställe som heter Billy Blues, en gammal pub som aldrig riktigt dött ut, trots alla nya flådiga ställen som öppnats. De har stans godaste Margaritas! Ägaren har även en Mexikansk restaurang dörr i dörr. Drinkarna kommer nog därifrån!!! De har även biljard bord om man har lust till det. Det har man ju, speciellt efter lite Margaritas!!! Det kan ju bli hur kul som helst......
Dubai har ju hakat på den nya trenden med Rök förbud överallt, så nu kan alla sluta röka tycker jag! (lätt för en icke rökare att säga! lol) Det blir nog bra, bara alla får gnälla av sig ett par månader. Man får böta ca 1000 kr om man fuskar. Stackars Sam nu då. Han har precis slutat röka cigaretter, men har investerat en hel del i cigarrer och en stor humidor (hur säger man det på svenska då...) fråm Kuba. Det är ju inte så kul att stå ute på balkongen och röka cigarr hahahahahah
Nej, nu måste jag se till att barnen kommer isäng. Skola i morrn och de sitter som klistrade vid datan. Som Mamma! Nathalie på FaceBook och Anthony på World of Warcraft! Usch vad tragiskt.

Skriver mer imorrn. Tänkte sätta in lite dikter och annat smått och gott.

Godnatt!

No comments: