Tuesday, January 15, 2008

Regn, Presidenter och Kaos!

Här öser regnet ner för 2:a dagen i rad. Det som började med "mysigt regn" blev helt plötsligt översvämningar och kaos. Aj aj aj! Dags att gräva lite väg brunnar Dubai!!! Barnen spenderade 2 1/2 timme i skolbussen i morse och kl 12 bestämde de sig för att skicka hem de från skolan igen! Nu sitter de i bussen igen och det kommer att ta minst 3 timmar att komma hem igen! Stackarna! Skolorna kommer att hålla stängt imorgon! Själv skulle jag ut och storhandla mat, men det kan jag ju glömma. Det finns ju alltid nåt man kan tillaga i en kris situation. En matig omelett är ju aldrig fel.
Igår var ju president Bush på besök i Dubai som jag skrev tidigare. Alla stora vägar var avstängda och alla hade ledigt för att han skulle kunna flytta sig fritt inom en annars kaotisk trafik tillvaro i Dubai. (Nästa år ska metron vara klar Halleluja!) Vi var "fast" här hemma igår. Alla vägar var blockerade så vi kunde inte ta oss nånstans. Det var som en spökstad. Vi satt hemma och spelade spel och myste.
Idag har vi en annan president på besök, Sarkozy. Han är tydligen inte lika viktig ....inga blockerade vägar idag!!!!
Den 22: Jan ska vi köra till Abu Dhabi och titta på Elton John. Det blir kul. Inte för att vi är några stora fans , men ialla fall. Alltid kul att kolla in en världsartist. Dessutom har vi ju den årliga Jazz Festivalen nu i slutet av Jan. Det blir super! Det kommer flera Svenska artister i år. 10 stycken faktiskt. http://www.dubaijazzfest.com/html/artist.asp##
Vi syns!

1 comment:

LYCKLIG MOR said...

Hm, det är till att göra skillnad på presidenter! Konstigt...
Åh Elton ska ni se, så skoj!
Och vilka bra artister på Jazzfestivalen!
Christina gustavsson är skitbra, det är ju Rigmors lillasyster.
Och Magnus Lindgren är ju kanon! OM jag inte minns fel så var han väl där förra året också...
Hoppas kaoset har lagt sig.;-)
Kram!