Tuesday, October 27, 2009

Anhalt Cedars!

Nu narmar vi oss slutet pa resan. Vi gor ett besok i Cedars i ett par natter. Cedars ligger ca 3-4 tim fran Beirut, beroende pa hur man aker. Vi akte via Tripoli i norra Libanon. Dar passade vi pa att halsa pa Sams syster och drog med oss Ali med familj (som vanligt) . Resan var jobbig....Nathalie madde inte bra och vi fick stanna flera ggr pa vagen och ...ja....det var synd om henne. Magsjuka och stark huvudvark. Sa for henne var det en mardrom. Nar vi kom fram sa blev det bara att sova for henne, medans vi andra inspekterade omgivningen.

Nedan ser ni Stugan som vi hyrt. Ja, vi bodde inte i hela .... det fanns 4 ingangar som ni kanske ser. Varan entre var pa andra sidan.







Som ni ser ovan sa ar det otroligt vackra vyer och Cedars ar en skidort pa vintern. Superfina backar.


Dar nere bodde vi....


Bakom Anthony ar det Cedar forest som syns.....numera maste man betala intrade for att njuta av dessa rariteter. Tyvarr finns det inte sa manga trad kvar.



Dessa sma stugor kunde man ocksa hyra...men de ser mer vintriga ut.....



Har njuter vi av naturen efter att ha checkat in och planerar de resterande dagarna.



Dessa 2 bilder ar tagna fran varan stugdel. Otroligt fridfullt och ljuvligt.


Och vad vi nu gjorde i dessa 3 dagar far ni se i nasta blogg inlagg......
Nu ska vi fixa till oss och dra pa 40-ars kalas.
Skriver mer imorgon, for da ar jag LEDIG!
Peace!


4 comments:

LYCKLIG MOR said...

Men stackars Nathalie som mådde så illa :-(
Håller med! Vilka vyer!! Rena vykortsmotiven! Söt-A passar bra i korallrött! :-p
Mysig bild på dig och Sam! Hade du fortfarande lite ont i ögonen efter operationen? Varför du bär glasögon hela tiden...
Hoppas ni får ett trevligt kalas!
Har ni så unga vänner?
Vi springer på 50-årskalas vi :-D
Kram

Monica said...

Hej syrran! Visst ar det vykortsmotiv alltid, det tycker jag med. Unga vanner....ja det har vi faktiskt. Det finns inte sa manga gamlingar i Dubai faktiskt. De flesta vanner vi har ar betydligt yngre an vad vi ar. Det ar de yngre som ar attraktiva pa arbetsmarkanaden har och de som redan tjanat ihop pengar flyttar hem igen. That's Dubai. We struggle on, men vi trivs ju skitbra har.
Ja, jag skrev ju det tidigare att alla mina bilder ar med solbrillor. 10 dagar efter operationen var ogonen fortfarande blodsprangda och man ar otroligt ljuskanslig efter som jag ocksa skrivit. Det var jobbigt. Hade brillor aven inomhus faktiskt. Ska se dock om det inte finns EN bild att visa....jag menar sa du ser att det verkligen ar jag hahahahah
kram

Annica said...

Stugan kunde lika gärna vara placerad i våran fjällvärld, fattas bara det vita på marken. Fantastiskt vackra vyer! Vilken resa ni hade! synd med Nattan där i slutet. Blogg bilder från nästa resa kanske blir med vintertäckt lanskap? Välkommen hem till vintern, vi längtar redan.
Hoppas ni hade trevligt på 40 års kalaset!
Kramisar!!!

Monica said...

A, javisst blir det vinterbilder snart! Ser fram emot det! Kalaset var skoj. God mat och mycket skratt och trevligt folk.
Kram