Thursday, December 29, 2011

Nedräkning...

.....då sticker Nattan tillbaka till Sverige då .....tungt!!!! 3 dagar kvar. Usch! Usch! Julen har varit trevlig och mysig. Tack vare skype öppnade vi julklappar tillsammans med Mor och Far i Stackis! Kul! Nyårs blir det den vanliga kvartersfesten med släkt och vänner, Sams syster och man är här dessutom. Ser fram emot det. Nu mot sängen, jobbar imorrn Fredag...suck! Ses nästa år!

Peace!

Monday, December 19, 2011

Men vad....

....har jag gett mig in på. Precis innan jul dessutom.....Gått med i viktklubb.se igen! Det handlar om vadhållning. Jag och Lara mot Sam och Ali. Vi ska tävla om vilket team som kan genomföra det vi kommit överens om. Alla har sagt sina mål högt och vi ska bevaka varandra. Turligt nog har vi 6 månader på oss. Spännande!

Jisses nu ligger Julen och lurar bakom hörnet......varför går det så snabbt just nu!!!!!!! Har redan klart Julklapps inköpen, men det lär nog bli en liten tripp till. Alltid glömmer man någon. Vi ska mysa med tomtegröt på Julafton har vi tänkt med bara oss 4 och öppna klappar. På Juldagen har vi Julmiddag med släkt och vänner och även grannar. En av dom jobbar inom catering branchen så ingen ska laga mat utan vi beställer färdigt, det blir Kalkon m.m och tydligen vill alla ha köttbullar, så det ska jag fixa. Det blir stora mängder. Det blir kul. Vi ska göra långbord precis utanför vårat hus. Eventuellt att jag jobbar julafton halva dan, men det känns ok. Vi kan brassa på Julmusik och dricka glögg mellan patienterna hehehe har hittat skitgod alkoholfri glögg på Marks and Spencer.

Nu är John Blund här. Tjillevipp!

Peace!

Monday, December 12, 2011

Konserten.....



.....just det ja, skulle ju rapportera om Chris Brown! AMAZING!!!!! Det var gamla jag och 10 000 ungdomar typ, men vi njöööt. Riktigt dragigt och fantastiska dansnummer. Mina favvo låtar sjöng han också. Vi hade VIP biljetter så vi var riktigt nära scenen. Kuuuuul!!!! Tyvär så blev det  jag filmade taskigt ljud, vi var alldeles för nära högtalarna, så jag lägger in en video istället.

Peace!

Kroppisar...

Tjingeling!

Vill bara meddela att jag gjort kroppkakor idag för första gången. Nathalie har tjatat om palt, så det blev det enklare alternativet istället. Riktigt lyckat, kanske en aning lösa. Nathalie åt 3 st. så dåliga blev de inte. Anthony tyckte det var konstig mat hahahahhaha Body cakes!!!

Peace!

Thursday, December 8, 2011

Nytta och mycket Nöje

Det blir det idag. Ledig i 2 dagar. Love it! igår efter jobbet tog jag barnen till Dubai Mall och käkade sen lunch på P.F Changs, en fantastisk KinesiskAmerikansk Bistro och vidare på bio. Vi såg Jack and Jill en komedi med Adam Sandler. Ingen 10 poängare, men riktigt rolig i alla fall.
Imorse vaknade jag tidigt med lite halsont och värk i kroppen, men det tänker jag trotsa. Har massor med skojiga planer idag. Ska hämta Anthonys kompis snart och skjutsa iväg Nathalie på brunch med polare och sedan drar jag och påbörjar julklapps inhandling. Ikväll ska jag och Anthony på konsert. Chris Brown. Det blir en höjdare för mig. Förväntar mej massa coola låtar och ännu coolare dansnummer. wohooooooo! Let you know how it was.
Syrran undrade hur peppisarna blev....heheheheh vi gjorde knäck istället och möblerade om!!!!!! Peppisdegen ligger kvar och har tänkt baka imorgon istället.

En riktigt fin Fredag önskar jag er alla.

Peace!

Tuesday, December 6, 2011

Im back!!!!!

Okey då var jag tillbaka då. Har saknat bloggandet jättemycket. Jobbfronten har varit mäkta turbulent och stressigt. Vi har fått in en ny chef som ska streamline båda klinikerna, d.v.s sätta lite system på plats, eftersom ägaren inte varit vidare konsekvent med saker och ting och då blir det lite huller om buller med allt. Detta har inneburit en massa förändringar. Förändringar är ju som ni vet inte allas bästa vän......en del vill köra på med det gamla vanliga forever and ever men då står allt stilla. För min del har det inneburit att mitt team har splittrats, en del fick gå och en del sa upp sig. Så nu sitter jag med flera nya tjejer som ska läras upp. Det är skoj, men samtidigt extremt tröttsamt. Innan nyanställningarna satt jag vissa dagar ensam i receptionen från 8 till 7 på kvällen. Vanligtvis har vi varit 4 el 5 stycken........Jag ville bara gråta och det var nära att jag kastade in handduken också. Min nya chef kallar mej för superwoman och det tycker jag gott att han kan göra. Väntar nu bara på en super bonus .......
Jag ska inte gå in på den andra klinikens problem....jag bossar för två receptioner....det tar jag en annan gång.
Idag har jag slutat kl 5 och det var längesen jag kom hem denna tiden. Jag och min boss gjorde en liten töntig glädjedans innan jag gick, han var också glad för min skull. Tre fina tjejer satt kvar och läget var under kontroll. Jag sjöng i bilen hem.

Nu blir det pepparkaksbak med finaste ungarna och sedan kanske man orkar titta på några avsnitt av julkalendern på laptopen. Den sägs vara riktigt bra. Annars har jag färska tidningar med massa korsord nylevererade av Stackistomtarna. Mammis och Pappis grannar. Och smarriga kakor som Mammis bakat. Tackkkkkkkkkkkk för det!

Peace!