Monday, September 12, 2011

Flyttningen.....

Från lägenhet till hus, äntligen! Nog kommer vi att sakna lyan, men så här 6 veckor efter flytt så känns det riktigt hyfsat. Stort, otroligt stort och tomma ytor som ska fyllas.....det som en gång kändes rätt, känns helt plötsligt helt fel......jag menar möbler och annat krims krams.....Vissa grejer passar helt enkelt inte in. Sakta men säkert blir nog detta riktigt bra. Ska ta lite bilder till helgen, men tills dess får ni nöja er med lite udda bilder från min mobil. 




Bye bye gamla kök.....kommer INTE att sakna detta grå och trista rum, den saken är säker. Tyvärr är inte det nya köket mycket större, men mycket trivsammare och ljusare.




"Den svåraste flytten"........jo, det fick vi minsann höra gång på gång av flyttkillarna! WHATTTT tyckte vi.....what do you mean......Mycket tunga och otympliga möbler tydligen och alldeles för mycket prylar. hmmmmm och vi som tycker att vi inte är några samlare direkt. Det blev en 3 dagars flytt istället för 2. Well well nu är det avklarat och det var bara denna tunga möbel som fick sig en kyss, det gick inte på annat sätt. Synd. Ibland avgör en millimeter.....De gjorde det bra. 


Sista lasset. Lite vemodigt.



En liten klump i halsen fick jag allt när jag gick igenom den tomma lägenheten.....vi har trots allt bott ca 9 år i den. Många minnen. Nedan är vårat sovrum. 


Anthonys rum......



Och Nattans....





Undrar vad Anthony tänkte där han stod på sin nya balkong och filosoferade.....Han som längtat så att få flytta till hus. Syrran likaså.



Nathalie hanterade flytten med humor och lätthet.....den andra hade typ nervsammanbrott innan hans rum blev klart och kartongerna uppackade. Dagligen tårar och känsloutbrott.....Han klarade inte röran helt enkelt, stackarn!






Jobbigt har det varit och värmen gjorde inte saken bättre, men nu ser vi fram emot höst temperaturen kring 30 plus och torrare dagar. Nedan är en bild på ett fönster en helt vanlig sommarkväll.....ser ut som det regnar, men det är den ruggiga fukten som spökar. 



Mer bilder att vänta ..... tills dess....Peace!!!

Thursday, September 8, 2011

Saknar......

.....dessa gullungar!!!!!!!!!




Wednesday, September 7, 2011

Överblivna bilder.....

Det blev lite fler......Vi använde oss av 3 olika kameror, så jag hittade dessa fina bilder  i A's kamera. I nästa inlägg blir det NEW YORK bilder!





































Saturday, September 3, 2011

Orlando del 1

Här kommer bilder från ankomsten till Orlando och första dagarna där. Vi hade en underbar tripp och jag åker gärna tillbaka till Florida igen. LOVED IT!!!! Bussen nedan, Magical Express, tog oss till det mest fantastiska hotell som jag någonsin bott på..... Animal Kingdom Lodge. Hur ofta får man vakna upp på morgonen och se giraffer som står utanför balkongen...Skitcoolt!!! Bästa parkerna tyckte jag var Epcot och Animal Kingdom. Det var 6 dagar av bus och skoj. Vi gick, gick och gick från morgon till kväll och ramlade isäng av utmattning. Skavsår fick vi alla och ont i fötterna. Långa köer till attraktionerna var det, men vem brydde sig....det var så himla kul allting. Vi var med om störtregnskurar av högsta grad, vi tyckte alla att det var exotiskt och spännande och sprang runt med våra ponchos i högst hugg och flamsade på. Allt var bättre än vad vi förväntat oss. Hoppas ni gillar bilderna. Har flera tusen, så det var otroligt svårt att välja....som vanligt. Några fler bilder blir det nog på bloggen framöver också. Enjoy!