Friday, August 19, 2011

NU HAR VI INTERNET IGEN!!!!!!!!

Vad jobbigt det har varit utan internet i 3 veckor! Och deesutom inga tv kanaler. Det har verkligen varit tufft. Allt idag kretsar runt internet pa ett eller annat satt...... Barnen har varit riktigt duktiga och pysslat med annat, men jobbigt for Nathalie som maste vara i kontakt med Umea Universitet for hennes studier och forberedelser. Well well nu ar det installerat och man kan komma i kapp med mejl och nyheter som man missat.
Nu bor vi i HUUUUUUS wohoooooooooooo! Va underbart! Mycket jobb och detaljer som man aldrig tankt pa innan......typ insekter som jobbar hart pa att "flytta in" med oss. Stora myror bl.a. Sand som man drar in varje gang man oppnar dorrarna och konstiga hus-ljud som vi aldrig hort forut. Skont att ialla fall slippa motorvagen utanfor. Det borjar lugna ner sig lite men fortfarande mycket att fixa. Mobler som inte "passar in" langre....... som helt enkelt inte ser bra ut.....men vi far fixa det step by step. Har faktiskt inte tagit bilder annu, men snart, jag lovar!
Tur nog sa har vi Ramadan nu och kortare arbetsdagar, sa vi har kunnat pyssla. Det stora projektet har ju varit koket, som nu ar fardigt. Ganska minimalt kok for ett sa stort hus, men vi har lyckats fa till det riktigt bra. Som ni vet sa rev vi ju ut ALLT i koket for att det var sa ackligt och ingrott fran de tidigare hyrestgasterna......Det var precis som grisar hade bott har tidigare...typ....Men nu kanns det bra. Allt fixat av IKEA och vi har redan besokt detta varuhus 15ggr sedan vi flyttat.
Mer om flytten kommer snart. Nu ska vi kavla upp skortarmarna och fortsatta placera ut prylar som vi packat upp ur boxes blaaaaaaaa vilket skrot man samlar pa sej!
Peace!