Wednesday, April 27, 2011

Då var sommaren här!

Upp mot 40 grader och sommaren är ett faktum. Vart tog det härliga vädret vägen?!!! Varför gick vinterhalvåret så himla fort.....Mmmmm ni där hemma tänker nog precis tvärtom just nu. Det är nu ni har den fantastiskt fina årstiden framför er. Well well, så här är det ju alltid...

Sam kom tillbaka efter sin Sverige tripp igår. Skönt att ha mannen i huset tillbaka. Och nu är det bara 46 dagar tills Nathalie kommer :)))) Saknar henne så vansinnigt mycket!!!!!

Det har varit 2 jobbiga veckor här hemma. Anthony med bältros och jag med min evigt ledsna mage. Anthony är bra nu i allafall. Och jag har precis kommit hem från en tripp till Doktorn med en påse medikament och hoppas nu att jag fått en dunder kur som heter duga. På söndag ska jag även få göra ett test och se om jag är laktos intolerant.....det kan ju vara bra att veta iså fall. NU tar jag det väldigt lugnt med vad jag äter. Inget fusk. Jag lovar.
Små måltider och undviker stekt mat, vitlök, tomater, choklad, kaffe m.m
Sam kom hem från Sverige med tung resväska....ostar, limpor, bregott och annat smarrigt som jag saknat.....får vackert frysa in det mesta och äta vid senare tillfälle. Anthony kastade sig över limpan imorse Yummmmmmmmm tyckte han!

"Skolkar" från jobbet idag och vilar upp mig lite. Känns skönt. Ibland behöver man ett break. Och speciellt i mitt jobb, där man ständigt är i fokus och inte har en minut för sig själv under 9 timmar. Det kan bli tröttsamt och stressigt i längden.

Nu förbereder sig sonen för simträning och det blir jag som skjutsar idag, så jag säger Bye for now och hoppas ni har en underbar dag.

Peace!

Sunday, April 10, 2011

Alltid lika spännande....


....med REGN! Det blixtrade och dundrade igår i en häftig storm. Bara efter ett par minuter är kalabaliken ett faktum. Som sagt, utan vägbrunnar bildas det sjöar av vattenmassor och motorvägen blir en riktigt farlig plats. Lyssnade på ambulanser som gick skytteltrafik till sjukhuset.....Ska dom aldrig lära sig...?!!!!!

Regnet ska fortsätta sägs det.....


Peace!

Thursday, April 7, 2011

Ytterligare....

....en härlig helg framför oss!


Hittade denna bild på nätet och jag kunde inte ha hittat en mer passande! Det är jag som ligger där! Helt utmattad!! hahhahaha typ Har åkt på magkatarr, det var liksom väntat. Startat en medicin kur och hoppas man känner sig bättre SNART. Känns som jag svalt en elefant, men magen kurrar....helkonstig känsla.


Mojsar på lite här hemma en stund innan vi ska ut på brunch, bjudna till kompisar.


Sedan kanske vi åker och tar några simtag någonstans. Underbart väder.


Ha en underbar FREDAG mina vänner.


Peace!