Thursday, March 24, 2011

Yey!!!


Nu är det helg för Monkan! Ledig idag och imorrn. Och vad ska jag hitta på?!!!! Ingen ANING och det känns underbart!
Peace!

Saturday, March 19, 2011

...och snabbt tog helgen slut!

Som vanligt. Har gjort rätt mycket i alla fall och det känns bra. Måste gratta mig själv för att jag läst ut en av de tristaste böckerna på länge, och en tjocking dessutom. Orhan Pamuks Oskuldens Museum. Välskriven och udda story, men ack så segdragen! Nu gnuggar jag ivrigt mina händer och hoppar på ett par nya böcker. Köpte en intressant bok igår, The Speed Reading Book, en bok om hur man lär sig läsa snabbare plus en massa andra tips om hur man effektivt utökar ordförrådet osv. Det är ju lustigt egentligen hur man i vardagen bara använder ca 1000 ord när det finns över en miljon.....Vi kan betydligt fler ord än vi använder...konstigt egentligen. Sam sa en lustig grej igår, han har börjat använda ordet fantastic, det har aldrig kommit över hans läppar tidigare.....men han har däremot använt liknande ord som amazing osv. Ett sådant vanligt ord dessutom.....varför undviker vi vissa ord....? Får väl blogga om det när jag läst ut boken. :)
Sedan så lämnade min snabbläsande vän Helene ett par svenska böcker när hon åkte härifrån. Ser fram emot de också.

Idag har jag och Anthony varit och badat, men vid 3tiden blev det mulet och "kallt" så vi åkte hem.
Nu väntar en myskväll och nerladdning av lite ny musik. Tips?

Peace!

Friday, March 18, 2011

Då va re helg igen!

Och ytterligare ett besök till biografen. Idag blir det:


Hoppas den är lika rolig som komedin vi såg förra helgen.
Det blir jag och sonen som går på date. Sam har Corporate Games idag med jobbet och ska tävla i Squash och Backgammon :)
Han var riktigt laddad. Han har tränat ca 5 dgr/veckan se senaste månaderna. De tävlar alltså mot andra företag inom samma branch. Skoj!
Mot tvättmaskinen! Laddar den för 5:e gången idag!!! Visst kan det bli jobbigt när man har så mycket udda saker att tvätta?!!!
Ha en riktigt superfin dag alla!
Peace!

Saturday, March 12, 2011

Visst är det tillåtet...

...att ta ett break från bloggandet då och då?!!!! Ja, det har ialla fall gjort och det känns skoj att dyka in i bloggosfären igen.

Mycket tragik i början på året. Inte för våran del, tack och lov, men ute i världen. Ibland kan det vara en tankeställare och ett uppvaknande. Vi har det väldigt bra.

Dessutom har jag haft fina Helen här i en vecka och hon har varit en frisk fläkt i vardagen. Saknar dej! (Mange också givetvis, men han drog till Asien på affärsresa redan efter ett par dagar...) Var till Sheraton igår och njöt av sol och bad och poolkillarna frågade vart våra gäster var.....

Jobbat idag fast jag brukar vara ledig Lördagar. Det var ok, och jag är nu ledig IMORRN istället. Wohooo!

Efter jobbet idag mötte jag upp med grabbarna på Dubai mall och gick på bio.



Precis vad vi behövde, en super rolig komedi med Jennifer Aniston och Adam sandler. Rekommenderas.

Peace!