Friday, February 4, 2011

Tumult...




........men tack och lov inte här hos oss. Menar givetvis vad som händer ute i världen just nu och speciellt i Kairo. TV'n går varm här med AL Jazeera, CNN, BBC etc. Vi kan inte slita oss från de tragiska händelserna. Vi hör dessutom historier från vänner och bekanta som bor i Kairo och lyckats fly därifrån. Riktigt obehagliga berättelser.
Var bara tvungen att lägga in detta youtube clip, ni kanske redan sett det på nyheterna. Diplomat bilen som körde över 20 pers.....
Jag gråter floder när jag ser detta.

Peace!

Thursday, February 3, 2011

Efterlängtade HELG...

...Välkommen!
När man tror att det inte kan bli värre på jobbet.....Den gångna veckan har varit galet jobbig och känslo laddad. Ny tjej började förra veckan. Sparkade henne igår redan....det börjar bli lite rutin. Men ack va jobbigt det är. Träna upp och lära känna en person och sedan...Bye Bye, du passar nog inte för detta jobbet trots allt! Det tar på krafterna. Men, som sagt, helg nu och det känns fantastiskt bra.

Det blir middag ute ikväll. Ett ställe där man äter kött, pommes och sallad. De har inget annat på menyn. jo, vin förstås! Man säger bara hur man vill ha köttet och sedan är det bara att invänta den delikata måltiden. Inget för vegetarianer alltså.

Trevlig kväll på er!