Sunday, November 28, 2010

Måste gräva fram....

lite Julstämning. Dags igen! Jag tycker ju egentligen att vi nyss plockat bort julsakerna. Vad fort det går! Ha det mysigt!


Friday, November 26, 2010

Halv lunch...

ja, så blir det idag. Nu jäklar! Vågen och jag är osams just nu.
De sporadiska besöken på viktklubb.se räcker inte längre. Detta meddelande blev jag bemött med nu när jag loggade in ....
Hej Monica
Din vikt fortsätter att öka och så här via datorn kan vi ju inte säga om det beror på ökad muskelmassa eller något annat? Vi tittar inte heller i detalj på hur mycket du har gått upp, men var noga med att följa den kalorinivå som vi rekommenderar dig så att kroppen inte förändras åt fel håll.

Sååå nu blir det skärpning. Måste lära mig lite självkontroll tror jag. Fuska kan man ju göra på helgerna och inte VARJE dag som jag gör. Ajabaja!
Stillasittande jobb gör ju inte saken bättre heller.....
Så nu blev det en halv portion lasagne istället för en hel. Långpromenad överstökad i morse.

Kanske man ska sätta på lite musik och dansa bort lite kalorier då....tjohooooo, det är ju helg!!!!

Fooood! Nej, vad säger jag...Peace!!!!!!

Monday, November 22, 2010

Another day...

Som jag skrev tidigare så har vi gjort oss av med en tjej i receptionen. Det gick bra. Inget större drama där tack och lov. Lite tårar, bamsekram och löfte om att vi fortfarande ska hålla kontakten....men usch va det är jobbigt! Alla dåliga sidor som personen ifråga visat tidigare är ju som bortblåsta vid dessa tillfällen och man känner sig illa till mods över att ta itu med detta.
En vecka har gått sedan dess och livet i kliniken går vidare som ingenting har hänt. Lustigt hur fort man anpassar sig till förändringar. Man börjar tänka på hur ingen är oersättlig.....


Nu är det dags för gitarr lektion för den lilla mannen. Läraren är inte av högsta kaliber, så vi ska snart se oss om efter en ny.....Grabben vill ju spela! Trist när kemin inte stämmer.


Ses snart!






"Meningen med livet är att fylla livet med mening "
Peace!

Sunday, November 21, 2010

Ding ding ding




Blir man inte glad av denna härliga låt???? Chayya chayya.....den var faktiskt soundtrack i Inside man om ni sett den filmen också.
Blir alltid glad när jag hör den. Bollywood är bra läckert i alla fall!

Peace!

Saturday, November 20, 2010

Ett litet break...

Har stått i köket mest hela dagen. Vi har gäster på middag idag. Alltid när vi har gäster blir det liksom lite tjohoooo innan.....Det blir nästan som att vända upp och ner på hela lyan. Bra, men ack så jobbigt.

Har gjort soppa, sallad (Get ost, spenat, moonblushed tomatoes) paj och dessutom kör vi på med planka också. Galet, håller med. Libaneser kräver mycket käk. Har förberett det mesta nu och har precis smakat av den hemgjorda glassen.....oh my God..... Himelskt gott! POMEGRANATE ICE CREAM (klicka på länken) Inget för den som räknar kalorier!
Har även gjort Fransk choklad tårta. Gottegris som jag är så ser jag fram emot desserten allra mest.

Trevlig helg på er alla!

Peace!

Saturday, November 13, 2010

Ett gott skratt....

Wohooooo

Idag har vi lekt av oss lite. Vi var till Wild Wadi, en vattenpark som jag nog nämnt tidigare. Skoj hade vi. Vi var ett gäng på 11 pers. Bilderna är lånade på nätet.....jobbigt att ha med sig egen kamera på ett sådant ställe. Anthony åkte lättsamt den där läbbiga rutsch kanan ni ser på bilden.... Never säger jag bara!!!







Imorrn är det jobb igen och jag sitter och gruvar mig lite, ska säga upp en tjej som jobbat med oss i 7 månader.....Ser inte fram emot detta.

Ha en skön kväll allsammans!

Friday, November 12, 2010

Vrooom vrooom

Ja, Jenny det är Formula 1 tävlingar i Abu Dhabi : )
Tyvärr kommer vi inte att besöka detta spektakel, det är svindyrt! Jag tror att ett pass kostar ca 4000 kr. Då ingår i.o.f.s en massa uppträdande av världsartister som Prince, Kanye West, Linkin Park, Kelly Rowland, Kelis och en massa andra. DET hade ju varit fantastiskt kul. Inte är man väl så himla intresserad av Formula 1 heller.....Schumacher, Hamilton, Lewis och Alonso...de kan man ju se på TV...!
Det blir dessutom jobbigt att åka 16 mil för detta......en väg.



Vi hittar på något annat skoj idag : )
Skriver om det ikväll.
Peace!

Wednesday, November 10, 2010

Lat idag...

...men jag orkar i alla fall lägga in ett litet klipp. Filmat på "våran gata" Sheikh Zayed Road. Håll i er!

Peace!

Tuesday, November 9, 2010

Changes are good....

....darfor har jag tagit bort min music player. Det kan vara storande om man inte gillar samma musik.....Istallet ska jag bjussa pa lite olika clip, och da ar det ju valfritt om man vill lyssna eller ej.

Godnatt!

Monday, November 8, 2010

Full action

Ingen mjuklandning här inte. Landade i Dubai en timme senare än beräknat, så jag var inte hemma förrän vid 1-tiden i natt. Packade upp och prasslade och vips så var klockan 2.30. Upp med Anthony kl 6.30 och sedan till jobbet kl 10. Jag är totalt utmattad nu ikväll. Kul att se killarna förstås, men saknar alla därhemma redan :(
Tur att Nathalie kommer till Jul, annars hade jag nog inte fixat detta. En vecka gick alldeles för fort ju.
Höll på att missa planet till Dubai. Flyget från Luleå var försenat en timme också, så det blev att springa till terminal 2 på Arlanda. Med andan i halsen och svetten lackandes så hann jag precis checka in innan de stängde disken.
Väl inne i planet var det helt ok. Hade bra plats vid nödutgång så jag kunde stretcha på benen. Resan gick smidigt. Vi var tvungna flyga runt Dubai i ca 30 min innan vi fick landa, landingskö, så trist när man bara vill ner och HEM.....jag såg nästan vårat hus däruppefrån! Man blir så rastlös, men det är ju nackdelen med budgetflyg.....man prioriteras inte direkt när man anländer.

Nu är jag i alla fall på hemma plan och direkt efter jobbet plockade jag upp Anthony och hans gitarr och vi bar oss iväg till en lektion.

Lite käk i kistan och sedan blir det att hoppa i säng.

Good to be home!
Förresten så har det varit molnigt idag och det har t.o.m regnat i vissa delar av stan. I like!


Peace!