Friday, October 29, 2010

Varför...


...ska det ALLTID bli sånt där tjafs med flyg ute i världen precis innan man själv ska åka. Det var inga roliga nyheter på TV igår kväll direkt. Men man får väl se set positivt, det blir extra koll på flygplatserna nu.


Peeeeaaace!

3 dar kvar...

...... till min efterlangtade hemresa. Nathalie, det kanns som vi varit ifran varandra FOREVER!!! I helgen blir det att packa. Yeeeyyyyyy!
90% av resvaskan blir fylld med Nathlies vinterklader : )

Nu ska jag fortsatta att njuta av helgen och kurera min hals som visade sin trista sida imorse.

Peace!

Friday, October 22, 2010

Lite 80-tal

...blir det ikväll. Vi drar till Irish Village som firar 14 år idag med kalas -uppträdande av The Christians och Blow Monkeys. Riktigt skoj ska det bli.

Vi har precis kommit från stranden. Hett som tusan idag. Stannade inte så länge. Ahhhh nu har vi HELG, wonderful!

Hoppas ni får riktigt fint FREDAGSMYS (klicka så får ni se hur DET kan se ut...)

Peace!

Tuesday, October 19, 2010

Kan det inte vara Torsdag!

Jag hade behövt det. Som ni ju sett i bloggen har jag varit psykolog på jobbet den senaste tiden. Det tar verkligen musten ur en. Ibland glömmer jag vad jag egentligen var anställd till att göra...... Det håller på att reda upp sej, men det har verkligen inte varit en picknick. Nu sitter jag här och dolar med min blogg och letade egentligen lite ny musik att bjuda på, men mitt i sökandet så hittar jag detta klipp. Det är inte en musik snutt ni ser, men en crazy dag på Dubais' motorväg. Man vet inte om man ska skratta eller gråta. Grabbarna som kör fick böter ...... en av de var t.o.m inom poliskåren....hur patetiskt är inte det. Nu vet ni varför Dubai ligger i topp på dödsfall -i -trafiken-listan.

Kör försiktigt!

Peace!

Thursday, October 14, 2010

Another jobbig vecka.

En skräp-vecka är nu över tack gode Gud. Skriver mer om jobbet i nästa inlägg. Ska bli ljuvligt med helg. Jag och en kompis tog ungarna på bio nu ikväll och såg The Hole. En skräckis som är för barn...!!! Fattar ingenting......den var absolut inte så "gullig" som vi hade sett på trailern. Jag satt på helspänn hela tiden och den var dessutom i 3D. Måste ha blivit en miss med åldersgränsen, helt klart! Jag sover nog med lampan på i natt.......moahhhahahahahahahaaaaaa



Ha en trevlig Fredag!

Peace!

Thursday, October 7, 2010

Ett nytt stadie...

.... i mitt liv har börjat. I dag är det premiär för Anthony att åka metro ensam till Mall of the Emirates (ett shopping center) och "hänga" med sina polare. Det känns väldigt konstigt och högtidligt på något sätt. Vart tog mina barn vägen....... det gick alldeles för snabbt det här....
Jag hade suttit på jobbet och planerat vad jag och Anthony skulle hitta på efter skolan/jobbet.....och helt plötsligt har jag ingen dejt längre!

Vad ska JAG hitta på?!!!!

Underbaraste Dr. R, som är brorsa till min chef kom till Dubai idag från Sverige och som vanligt med resväskan full av gott!!! Jag tror jag sliter upp godisburken nu direkt.......

Nu har i alla fall VI helg.

Peace!

Monday, October 4, 2010

Mera skoj....

Såg en kul artikel i Bladet......


Så mycket kostar besöket till Ferrari World

Långa betalar mer än korta
Med drygt tre veckor kvar till öppnandet är priserna på entrébiljetterna till Ferrari World i Abu Dhabi klara.
Besökarens längd avgör biljettpriset. Alla över 150 cm får öppna plånboken mer.
Kl 19 på kvällen den 27 oktober slår Ferrari World, den enorma nöjesparken i Abu Dhabi, upp portarna. Besökarna väntas få en upplevelse utöver det vanliga. Vad sägs om en berg- och dalbana som gör 240 knyck, en flume ride i V12-motorer, racingsimulatorer och bana med nedskalade F 1-bilar för de yngre förarna.
Givetvis akompanjeras hela meckat av attraktioner av restauranger, kaféer och butiker under det 200 000 kvadratmeter röda taket som kröner parken.
Billigare för korta
Priset för en entrébiljett är 225 dirham (ca 442 kr) för besökare över 150 cm. Alla under 150 cm kostar 165 dirham (325 kr).
Premium-biljetter, som ger tillgång till en speciell lounge med förfriskningar och fler ännu inte offentliggjorda förmåner, kostar 375 dirham (ca 736 kr) respektive 270 dirham (ca 530 kr). Samtliga biljetter ger fri tillgång till alla attraktioner.
Öppnandet den 27:e ses som en tjuvstart. I december sker den officiella invigningen då hela parken blir tillgänglig för besökarna.



Peace!

Sunday, October 3, 2010

Lugn helg...

..... inte gjort alltför mycket. Anthony var bjuden på födelsedags firande på Fredag. Pizza och bio med grabbarna. Jag passade på att Window shoppa lite och träffade en kompis på en kaffe.


Lördag morgon tog jag Anthony på en cykelpromenad i området där vi bor. Riktigt härligt, men fortfarande lite för varmt. Det var 33 grader kl 9 på morgonen. Må det vända snart. Kvicksilvret har "fastnat" i termometern verkar det som.










Det här parkeringshuset gick vi förbi och vi diggade reklamen som var ditklistrad....tittut! Skithäftigt!



Sedan blev det lite "lek" på SEGA Republic. Anthony lyckades "fiska upp" en vinst.... en Italienaren Luigi. Riktigt gullig.



Då åker vi hem då Luigi. Hoppas du kommer att trivas hos oss. Nästa vinst får bli polaren Mario.

Ciao!


Förresten....vi var på bio igårkväll också, vi såg The Switch med Jennifer Aniston....hmmmm den var ok, förutsägbar och lite slajmig kanske.....hade enstaka skojiga scener, men mest var det gäsp!


Peace!