Friday, April 30, 2010

Trevlig Valborgs!

Idag blir det Valborgs firande på Svenska Kyrkan. Det var evigheter sedan jag var där. Det blev mera när barnen var mindre. Idag ska jag dit i alla fall med en arbetskompis och jag tror även att jag får med mig barnen : ) Kliniken ska spronsra med lite priser till en tipsrunda som kommer att ta plats där på området. Så jag och min kära kollega Jeanette ska dit och "representera" jobbet lite.....det är inget vi har blivit ombedda att göra, utan vi gör det bara för skojs skull. Jag tror att min boss's brorsa ska hänga med också. (även han är tandläkare....fast i sverige) .
Brasa, körsång och bus.....man kan även köpa mat. Och som sagt, tipsrunda. Vad mer kan man begära?!!!!! Ska bli kul!

Förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta bilder också.....

Peace!

Sunday, April 4, 2010

Efterlyser Mars månad!

Vart tog den vägen?!!!! Dagarna går skrämmande fort och nu har vi redan April. Hoppas alla har haft en riktigt Glad Påsk. Jag vet att ni därhemma har den finaste tiden framför er, så är det ju inte riktigt här. Temperaturen kryper upp, sakta men säkert. Om man ska njuta av Dubai så är det NU.
Vi hade en värmebölja förra veckan, det var drygt 40 grader och vi bara fasade att den grymma hettan hade slagt klorna om Dubai och skulle stanna, men helt plötsligt slog det om. Tack och lov.
Vi spenderade förra Fredagen på stranden med vänner från stockholm. Det var ljuvligt. Måste påpeka att jag var den blekaste av alla....ja, kanske fanns det en eller annan Britt som slog mig på blekhets skalan. Vi går sällan till stranden.
Vattnet var suveränt och vi njöt i fulla drag.
På kvällen blev det Iransk middag med gänget. Fantastiskt vad mycket det ryms i magen egentligen........Maten var himelsk!

Har inte haft någon ledighet annars i Påsk. Konstigt hur många som vill komma till tandläkaren när dom är lediga.... Kan man inte hitta på något roligare?!!!!

Mars var annars en riktigt trevlig månad. Mycket jobb och långa dagar, men det var mycket annat skoj som gjorde allt uthärdligt. Bossen hade en super trevlig Opera kväll i sin trädgård. 160 pers. Hans dotter är opera sångerska och det var även en tenor från Italien där och underhöll. Själv är jag inget fan av Opera direkt....bara när jag sjunger själv i duschen och bilen och så.....Men det var riktigt magiskt och mycket elegant. God mat fick vi dessutom.

Asch ...klockan tickar på och snart går "morgon-tåget" till jobbet, fast jag kör ju bil ...hehehe

Ha en underbar dag!

Peace!