Saturday, February 27, 2010

Dunder och brak!

Sandstormen förvandlades till världens läbbigaste åsk väder igår kväll. Inte konstigt att man hade ont i skallen igår. Regnet piskade ordentligt på fönstren och spektakulära blixtar lyste upp himlen i minst 3 timmar.
Nu sticker jag till jobbet. Hoppas att det blir en smidig dag.

Kram

Oacceptabelt...

är det ju att komma in på min blogg och hitta en Jul-hälsning!!!! Jag skäms! Nu blir det bättring.
Ska blogga i den mån jag har tid ialla fall. Tittade just in på syrrans blogg och Helens blogg och fick tillbaka lusten igen. Det är verkligen kul att hänga med i nära och käras liv.

Efter en jobbig start på året ser allting lite ljusare ut nu. Resan till Sverige var precis vad vi alla behövde. Kom tillbaka totalt utvilade och med nya krafter.

För er som inte vet, så förlorade vi en nära vän för ca 2 månader sedan. Det var mycket hårt att ta och svårt att acceptera. Wassem, vi saknar dej så mycket. Du lämnade oss allt för tidigt. Vila i frid.



Ovan, tillsammans med sin underbara fru som han lämnade efter sig och 2 små barn. Saknaden är obeskrivlig för dom just nu.
Sam är i Qatar denna helg och stöttar familjen så gott han kan. De har en jobbig tid framför sig.
Själv flyger jag över en helg nästa månad.

Helgen för övrigt har varit lite trist. Hade mycket planer, men det brast p.g.a vädret. Obehaglig sandstorm har dragit in över landet och ...usch...tittade just ut.......det är gult .....

Nathalie gör ett TOEFL prov idag. Test of English as a Foreign Language. Detta behövs för att kunna ansöka till vissa college och universitet. Det går säkert bra.
Vi får se var hon hamnar efter sommaren. Man blir svag i knäna när man tänker på att hon kanske lämnar oss snart......hemska tanke. Jag försöker övertala henne att stanna i Dubai ett år till......

I nästa inlägg lovar jag lite vinter bilder från Sverige-resan.

Ha en bra helg!
Peace!