Saturday, October 11, 2008

Mitt nya jobb!

Bara en liten update. Allt gar smidigt pa jobbet. Trivs bra redan. Jobbar med jattefina manniskor. Bade i receptionen och tandlakarna med deras assistenter. Det ar roligt att fa prata svenska mellan varven.

Hade en ledig dag igar. Nu njuter man varje ledig sekund. Vaknade tidigt, fixade till lite har hemma sedan drog vi ut pa ett fik och hade frukost med Nathalie's polare som hade sovit over.

Pa kvallen gick vi pa bio och sag 88 minutes med Al Pacino. Helt ok. Inte hans basta film, men ganska spannande.




Nu ska jag ut och ta ett fik med en polare som jag knappt hinner traffa numera for att vi bada har borjat jobba.


Ha de bra!


Peace!


Monday, October 6, 2008

Då var det dags!

Fick jobbet! Ja, det där som jag skrev om för ett par veckor sedan. Var på intervju igår kväll och imorse fick jag beskedet att jag fått jobbet. Snabba ryck. Nu är det mycket som måste planeras...gud ...har inte tid att sitta här och surra mera. Ska börja redan IMORGON!!!!!
Hjääälp!

Wednesday, October 1, 2008

Då var Ramadan slut!

Nu har vi fastat färdigt. Igår började Eid Al Fitr. Eid står för helgdag och Fitr betyder Bryta Fastan helt enkelt. Det firar vi med i 3 dagar. Känns konstigt att äta frukost och lunch. Man är inte riktigt hungrig. Det kommer att ta lite tid innan kroppen vänjer sig.
Så vad gör vi då nu i dagarna 3? Jo alla är ju lediga så igår var vi ute på lunch med Sams släktingar, vi var 16 stycken. Livat och glatt. Sedan så hör det till att ge barnen en slant, plus att köpa de lite nya kläder. Så nu när man går ut så är alla lite uppklädda och snoffsiga.

Vi hade också planerat lite sol och bad, det var längesen vi var på stranden och vädret börjar vara lite bättre nu. Typ 35 grader. MEN stor besvikelse med strandlivet. Ja inte bara för oss utan för alla. Det har nämligen varit en stor skandal den senaste veckan om våra fina stränder. Det har dumpats olovligt "skit" i gatubrunnar som runnit direkt ut i havet! Lång historia och de har börjat komma fram mer och mer olovlig dumpning och jättemånga har fåt stora stora böter. Så nu är det stor sanering på gång och förhoppningsvis får vi bada i rent vatten snart. Folk har alltså blivit sjuka av detta.

Detta var mina news idag. Nu ska vi ut och vara sociala och träffa lite kompisar på kaffe.

Vi synes!

Peace