Wednesday, March 26, 2008

Det brinner...!!!!

Tidigt i morse så exploderade det i en fyrverkeri fabrik i Dubai. Läbbig rök har legat över hela Dubai idag. Dag blev till natt om man säger så. Det verkar som 1 dog och några skadades. Lägger in lite bilder som jag hittade i Gulf News.






Tuesday, March 25, 2008

Våran helg i Fujairah......

Bilder säger ju mer än ord så.....varsågoda!








Kingfish...om någon undrar.....







Thursday, March 20, 2008

Glad Påsk, Happy Mothers Day, Nourouz Mubarak, Milad-E Nabi!

Ja, när man bor i Dubai så firar man ALLT! Fira, fira, fira......Idag firar vi Profeten Muhammeds (PBUH) födelsedag och alla har ledigt!

Och imorrn så firar vi Mors-Dag, Sedan tar vi Påsken och mitt i alltihop så är det ju Persernas nyår! Det firar de ju stenhårt i typ 13 dagar! Många Iranier invaderar Dubai just denna tiden på året.

Och sedan så firar vi min Födelsedag ju...hahahaha det får jag inte glömma! På Lördag alltså...Skicka presenter nu! = )

Sam har planerat en tripp till Fujeirah på Lördag till Söndag. Vi ska bo Här , det kommer att bli skönt. Ungarna hänger ju givetvis med!


Ha en skön Påsk!





Wednesday, March 12, 2008

För mycket mat och för lite motion......

Suck! Det är inte så inspirerande riktigt VARJE dag att vara med i viktklubben. Eller hur syrran?!!! Hur går det för dig? Men man måste väl acceptera att det går lite i vågor. Man kan ju inte sy ihop munnen....eller?!!!! Det var en näve med nötter som förstörde min dag! 350 Kalorier bara det.....Kunde väl ha tagit en banan istället! Ok skit samma nu då. Vilket tjat!
Gjorde en skitsmarrig varm sallad till middag. Risoni (pasta) och fava böner med sockerstekta tomater. Massor med färsk mynta och annat smarrigt i den. Tänkte jag skulle "brighta" up dagens blogg med den.


Gick på en "seg" promenad i eftermiddag. Det var lite för varmt och knappt en enda vindpust att svalka sig med. Brukar gå tidigt på morgonen, men idag blev det inte så. Syrran....du kan väl skicka lite distans Reiki! Har kännt mig trött nu i ett par dagar.

Här är ialla fall en bild på Zabeel park (utanför dock..) där jag går mest varje dag. Visst är det ganska fint?


Nu ska jag gå och "kasta" isäng 2 buspojkar som har levt rövare i ett par timmar. Anthony har en polare som ska sova över. De har ingen skola imorgon, så vi ska hitta på något skoj hade vi tänkt. Förhoppningsvis utomhus.


Kram

Monday, March 10, 2008

Plugga på ungar!

Jag känner mig som en slavdrivare dessa dagar. "-Har du pluggandet under kontroll Nathalie? - Anthony....kom igen...det här borde du ju kunna vid det här laget ....! " Roligare kan man ju ha i dessa prov- tider. De har prov i 1 ämne varje dag och sedan kommer de hem. Så de har hela dan på sig att plugga till nästa dag. Suck! Det var lindrigt när man gick på Stackgrönna skolan och hade slöjd och musik och trevligheter.....
MEN....jag och Anthony trotsade pluggandet ett par timmar idag och drog till STRANDEN! Han cyklade lite på en fin bana som de gjort efter stranden och jag promenixade. Det var ljuvligt. Perfekt temp. just nu. Lite kallt i vattnet dock.


Daddy kom hem tidigt från jobbet idag ....20.30! (ja, det är tidigt!) Så nu sitter han och chillaxar med Anthony och spelar PS3! MysMys, tycker dom! Nathalie snussar redan...Hon längtar bara till lovet som de kommer att ha nästa vecka!
Ciao! Ciao!

Friday, March 7, 2008

Jag, Prison Break & Sushi.....


Så spännande har min dag varit.......En riktig latmans dag. Sonen har varit hos en polare och badat hela dan'. Dottern är på Rock festival sen i eftermiddags. Mannen i Beirut. (på väg hem nu tack och lov!) Belma har varit ledig och lilla jag har varit alldeles ensam hemma för ovanlighetens skull. Det har varit riktigt skönt. Motionerade i morse förstås, sedan till lunch ringde jag SUMO och beställde hem lite Sushi. I know I know...lyxigt .....Det var supergott som vanligt. Deras Crunchy California roll är inte att leka med.....yummmooooo och det bästa av allt, det innehåller väldigt lite kalorier! Wohoooo! Ok ok jag vet , jag tjatar bara om min Vikt klubb hahahahha men hallå ...I LIKE!!!!!! Ni som inte känner mig tror väl att jag är världens fetaste....men så är ju inte fallet....(var tvungen att skriva det!)

Sen har jag suttit (ok legat) framför tv;n mest hela dan och tittat på Prison Break. Usch vad spännande! Det går inte sluta ju!


På söndag börjar ungarna med Term 3 exams. Usch! Det blir 1 vecka av intensivt pluggande som vanligt. Sedan har de ju lov så det får lov att gå bra.


Allrigh...min Musik lista fungerar inte så jag ska ta mig en titt på det nu, hoppas det går fixa. Kul med den tycker jag.


Ha en bra helg! Kraaaaam


Wednesday, March 5, 2008

Haya!


Jaha, då var det dags att skriva lite igen. Har varit lat. Måste ju skriva och uppdatera er om Viktklubben...Verkligen superbra. Det går precis som planerat. Helt perfekt. Detta kan jag rekommendera till alla som verkligen försökt allt och misslyckats! Spelar ju ingen roll om det handlar om många kilon eller bara några.


Ska hämta barnen från skolan idag och köra direkt till frissan. Nathalie har "casting" och hon ville vara fin i håret innan. Hon kanske ska vara med i en Lipton reklam. Det kan ju vara skoj. Hon har inte velat göra något modellande på ett tag, men hon verkade riktigt sugen på detta idag. Får väl se om de väljer henne.


Sam åkte till Beirut tidigt i morse på "business". Kommer hem Fredag kväll. Då passar jag på att gå ut med min vännina ikväll på ett glas vin. Det är aldrig fel.


Annars händer det inte så mycket just nu. Det blir Nathalie som förlustar sig i helgen. Det är rockfestival i helgen och hon har lov att få gå för första gången. Suck! KORN och Velvet Revolver kommer bland annat......om ni hänger med! Inget för mig!

Dubai Desert Rock Fest ....om ni vill kolla in detta.
Okkaiiiii..det var det. Nu ska jag förbereda lite krubb till i eftermiddag. Ha en bra dag! Oh...om ni vill kolla in gulliga kissar ska ni kolla in lol cats Jättecharmiga bilder tycker jag. Hudratals skojiga pics. Kraaaam!